صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه سوهان عسلی

۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۲:۲۵:۰۱
کد خبر: ۶۰۳۱۷۳
در روزهای سال نو می توان با شیرینی ها خانگی کام خود، خانواده و بستگان را شیرین کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، معروف‌ترین سوهان ایران متعلق به قمی‌ها است که به صورت گسترده در این شهر تهیه می‌شود و این نوع شیرینی فوق العاده لذیذ است که به صورت خانگی نیز می‌توان آن را تهیه کرد. طرز تهیه سوهان مواد لازم تهیه سوهان عسلی:

عسل سفت:سه قاشق سوپخوری پر (۱۵۰ گرم)

خلال بادام:نصف پیمانه (۱۵۰ گرم) سوهان عسلی

شکر:یک پیمانه سرخالی (۱۵۰ گرم)

زعفران سائیده:یک قاشق چایخوری

روغن آبکرده:۴ قاشق سوپخوری (۱۰۰ گرم)


طرز تهیه سوهان عسلی:

ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.

در ظرفی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.

در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادام‌ها هم طلایی شوند.

زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید، چون ممکن است روغن آن جدا شود.

برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.

در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.

بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهان‌ها قرار دهید.

بعد از سرد شدن با کارد سوهان‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.


نکات کلیدی در تهیه سوهان عسلی:

مرسوم‌ترین نوع سوهان عسلی نوع زعفرانی آن است، ولی شما میتوانید بسته به ذائقه تان سوهان را در طعم‌ها مختلف هم درست کنید. مثلا مقداری رنده پوست پرتقال و یاکمی آب پرتقال به آن اضافه کنید و سوهان عسلی پرتقالی داشته باشید و یا از لیمو ترش استفاده کنید.

هنگام استفاده از مایعات نظیر آب پرتقال زیاده روی نکنید؛ و فقط در حد چند قطره برای متفاوت کردن طعم سوهان استفاده کنید، چون مصرف زیاد آن باعث میشود بافت سوهان تغییر کند.

مایعات را در انتهای کار به مواد سوهان اضافه کنید.

برای اینکه از قوام مایه مطمئن شویم مقداری از آن را با قاشق در آب سرد بریزید و اگر به سرعت خودش را گرفت و شیشه‌ای شد یعنی زمان پخت آن کافی می‌باشد.

مایه سوهان را نباید زیاد هم بزنیدچون باعث میشود روغن از شکر جدا شود و سوهان شکرک بزند.

در هنگام ریختن مواد سوهان در سینی باید ظرف را روی شعله پخش کن قرار دهید و حرارت زیر آن را کم کم کنید. درحدی که مواد گرم بمانند.

سوهان‌ها را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید تا خیس و چسبنده نشود.

نکات تکمیلی در مورد سوهان عسلی

سوهان عسلی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک است. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه است. سوهان عسلی را می‌توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: شیرینی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *