طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی را بیاموزید
مواد لازم
۵ عدد زرده ى تخم مرغ متوسط
۱ ق چایخورى وانیل
۱ لیوان پودر قند
۱ لیوان مغز گردوى خرد شده
- طرز_ تهیه:
فر رو با دماى ١۵٠ درجه ى سانتیگراد روشن کنید و کف سینى فر کاغذ روغنى بندازید.
زردهها رو با پودر قند و وانیل حدود پنج دقیقه با همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، بعد مغز گردو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
حالا با استفاده از قاشق چایخورى، مقدار کمى از مواد رو بردارید و با فاصله تو سینى بریزید، (با کمک قیف و ماسوره ى ساده هم میتونید انجام بدید) بعد هم طبقه ى وسط فر به مدت ١٢ الى ١۵ دقیقه قرار بدید.
اگر تمایل دارید از خلال پسته استفاده کنید، قبل از اینکه شیرینى هارو تو فر بذارید روى هرکدوم چند تا خلال پسته بذارید. بعد از پخت اجازه بدید خنک شه و بعد از کاغذ جدا کنید.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.