صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اشک تمساح تروریست ها! /ایرانیان کمک تروریست‌ها را نمی‌پذیرند

۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۴:۰۲
کد خبر: ۶۰۳۰۵۸
رئیس‌جمهور آمریکا، اما باید بداند که عزت و شرافت ایرانیان اجازه نمی‌دهد کمک تروریست‌ها، قاتلان سردار سلیمانی و قمارباز‌ها را بپذیرد و با اتحاد و وحدت ملی همان‌گونه که به‌کرات در بزنگاه‌ها به یاری یکدیگر آمده‌اند، بر این بحران نیز بدون دلسوزی گرگ‌ها فائق خواهند آمد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، به نقل از روزنامه حمایت، جمعه هفته گذشته بود که وزیر امور خارجه آمریکا در جلسه استماع قانون‌گذاران کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان برای توضیح در خصوص سیاست‌های کاخ سفید در قبال ایران و ترور فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حاضر شد؛ اما تردید‌های فراوان اعضای کنگره در خصوص اعلام آمادگی ترامپ برای مقابله با ویروس کرونا، باعث ایجاد تشکیک در صحت سخنان مقامات دولت ترامپ شد.

«مایک پمپئو» به‌جای ارائه توضیح درباره آمار و اخبار غلط در مورد نحوه مقابله با کرونا در آمریکا، از عدم شفافیت ایران درباره بحران این ویروس ابراز نگرانی کرد و گفت که آمریکا برای کمک به ایران برای مبارزه با ویروس کرونا آمادگی دارد!

دو روز بعد، ترامپ در سخنرانی خود در جمع اعضای حزب محافظه‌کار آمریکا مدعی شد: «ما می‌توانیم به ایران در مبارزه با ویروس کرونا کمک کنیم.

تنها نیاز است که مقامات تهران از ما این درخواست را مطرح کنند.» در خصوص ادعای مقامات آمریکایی برای کمک به مردم ایران برای مقابله با ویروس کرونا، چند نکته گفتنی است.

۱. به اعتبار ضرب‌المثل «چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است»، ترامپ باید همه آمادگی و توان خود را برای مقابله با ویروس کرونا در کشور خود اعمال کند؛ کشوری که به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، اقدامات پیشگیرانه در آن، از سرعت کرونا عقب‌تر است.

از جمعیت ۳۲۸ میلیون نفری آمریکا تاکنون فقط ۳ هزار نفر تست کرونا داده‌اند که البته اندکی بعد مشخص شد بسیاری از کیت‌ها آلوده بوده و نتوانسته مبتلایان را تشخیص دهد!

آمریکا تنها ۷۰ هزار کیت تست کرونا در اختیار دارد و با توجه به ادعای «مایک پنس»، معاون اول رئیس‌جمهور برای رفع محدودیت از تست کرونا و فراهم بودن آن برای همه‌کسانی که از این بیماری نگرانی دارند، عدد بزرگی نیست.

درحالی‌که پنس اعلام کرده است که «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری» این کشور همه محدودیت‌های آزمایش ویروس کووید -۱۹ را برداشته و دستورالعمل‌های جدیدی برای تست فوری کرونا از افرادی که نگران ابتلا به این ویروس هستند صادر کرده است، سازمان‌ها و مسئولان بهداشت عمومی این کشور در مورد اطمینان‌بخشی کاخ سفید برای رفع محدودیت و تسریع در انجام این اقدام ابراز تردید کرده‌اند چرا که به گفته آن‌ها، کمبود‌های قابل‌توجهی در ظرفیت‌های این کشور برای مقابله با کرونا وجود دارد.

از سوی دیگر، آمریکا یکی از گران‌ترین کشور‌های دنیا در حوزه بهداشت و درمان است، به‌گونه‌ای که هزینه تست کرونا در این کشور، حداقل هزار و ۴۰۰ دلار برآورد شده است.

این هزینه مربوط به افرادی است که دارای بیمه هستند و چنانچه کسی پس از آلودگی به ویروس خود را بیمه کند، این مبلغ به ۳ هزار و ۲۷۰ دلار افزایش می‌یابد.

افزون بر این، علیرغم اینکه آمریکا از نظر ثروت و تولید ناخالص ملی حائز رتبه نخست در جهان است، اما حدود ۳۸ میلیون نفر در این کشور در فقر زندگی می‌کنند که ۱۲ میلیون نفر آن‌ها کودک هستند.

با این حساب، مقامات کاخ سفید به‌جای ریختن اشک تمساح برای مردم ایران، باید به فکر فقرا و مردم عادی خود باشند که با هزینه‌های چند هزار دلاری تست کرونا، چاره‌ای جز رفتن به استقبال
مرگ ندارند.

۲. در مردادماه سال جاری «برایان هوک» رئیس گروه اقدام علیه ایران در وزارت خارجه آمریکا مدعی شده بود که واشنگتن دارو و ملزومات پزشکی ایران را تحریم نکرده و آن را یک ادعای «متوهمانه» خواند.

حدود چهار هفته بعد، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل، سکوت یک‌ماهه خود در خصوص نقض حقوق بشر از سوی آمریکا از رهگذر تحریم دارویی ایران را شکست و گفت: «تحریم‌های بانکی ایران ممکن است به‌طور غیرقانونی بر تولید، دسترسی و توزیع دارو‌ها و تجهیزات و لوازم پزشکی در ایران تأثیر بگذارد.»

اگر آمریکایی‌ها صرفاً یک ادعای دروغ و منافقانه را مطرح نکرده باشند، قاعدتاً نباید کمبودی در تأمین دارو‌های وارداتی وجود داشته باشد، اما به دلیل در هم تنیدگی مردم و نظام جمهوری اسلامی، واشنگتن همواره در شرایط بحرانی نشان داده که تمایزی میان مردم و حاکمیت قائل نمی‌شود و هر دوی آن‌ها را با وحشیانه‌ترین روش‌ها تحریم می‌کند، هرچند که می‌کوشد خود را دلسوز و نگران مردم جلوه دهد.

به‌بیان‌دیگر، از یک‌سو مردم ایران را تحریم دارویی می‌کنند و از سوی دیگر، منافقانه ژست کمک می‌گیرند؟! در ماجرای سیل که چندین استان را در اوایل سال جاری تحت تأثیر قرار داد، ادعای کذب آمریکا در خصوص اینکه همواره حامی مردم ایران هستند نیز کاملاً برملا شد.

نشریه «امریکن کانسروتیو» درباره بلوکه کردن کمک‌های ایرانیان خارج از کشور به سیل‌زدگان و ممانعت از خرید بالگرد‌های امدادی توسط ایران نوشت: «کارشکنی در کمک ایرانیان خارج از کشور به مقامات تهران برای مقابله با فاجعه سیلاب بی‌سابقه، نماد کامل سیاست عمومی دولت واشنگتن در قبال ایران است: آن‌ها وانمود می‌کنند که نگران مردم گرفتار هستند، اشتباه را به گردن حکومت ایران می‌اندازند و سپس هر کاری که بتواند شرایط را بدتر و دشوارتر کند، انجام می‌دهند.»

ترامپ نه در مورد کرونا، بلکه بار‌ها اذعان کرده بود که ایرانی‌ها از وی کمک نمی‌خواهند و چنانچه درخواست بدهند، در کوتاه‌ترین مدت، اقتصاد و مشکلات جمهوری اسلامی را حل خواهد کرد!

ارائه شماره تلفن برای تماس مقامات کشورمان در کنار تقلا برای گرفتن عکس یادگاری با رهبر کره شمالی و حالا با مسئولان طالبان، همه و همه در راستای شوی انتخاباتی و نیاز مبرمی است که وی برای پیروزی در برابر رقبایش به دنبال آن است.

رئیس‌جمهور آمریکا، اما باید بداند که عزت و شرافت ایرانیان اجازه نمی‌دهد کمک تروریست‌ها، قاتلان سردار سلیمانی و قمارباز‌ها را بپذیرد و با اتحاد و وحدت ملی همان‌گونه که به‌کرات در بزنگاه‌ها به یاری یکدیگر آمده‌اند، بر این بحران نیز بدون دلسوزی گرگ‌ها فائق خواهند آمد.


برچسب ها: ترامپ تروریست

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *