صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شمارش ۹۹ درصد آرا انتخابات رژیم صهیونیستی؛ هیچ حزبی اکثریت را کسب نکرد

۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴:۴۱
کد خبر: ۶۰۲۸۶۹
شمارش ۹۹ درصد از آرای انتخابات سراسری رژیم صهیونیستی نشان داد که بحران سیاسی در اراضی اشغالی همچنان ادامه دارد.
به گزارش گروه بین الملل ؛ شمارش حدود ۹۹ درصد آرای سومین انتخابات سراسری در اراضی اشغالی طی یک سال گذشته نشان دهنده ادامه بن بست سیاسی در رژیم صهیونیستی است.

رسانه‌ های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که در پی شمارش ۹۹ درصد آرای سومین انتخابات سراسری در اراضی اشغالی، احزاب راستگرای این رژیم نزدیک به حزب لیکود ۵۸ کرسی را از آن خود کردند؛ ضمن این که احزاب چپگرا و مرکزی نزدیک به حزب آبی و سفید ۵۵ کرسی و حزب «اسرائیل خانه ما»، «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی نیز ۷ کرسی را از آن خود کردند.

این در حالی است که کمیته مرکزی انتخابات رژیم صهیونیستی سه شنبه شب اعلام کرد «نتایج نهایی انتخابات کنست روز دهم مارس اعلام می‌شود و احتمال تغییر نتایج تا آن تاریخ نیز وجود دارد.»

برخی از گزارش‌ها از این حکایت دارد که «روون ریولین»، رئیس رژیم صهیونیستی قصد دارد با توجه به نتایج کسب شده، فردی را مامور تشکیل کابینه جدید نکند و گزینه فرصت ۲۱ روزه به کنست را برای معرفی نخست وزیر بررسی می‌کند.
 

نتایج انتخابات سراسری سوم در اراضی اشغالی علاوه بر گزینه مطرح شده مذکور می‌تواند در دو سناریوی دیگر نیز پیگیری شود. نخست؛ انحلال کنست برای چندمین بار و برگزاری انتخابات برای چهارمین بار و دو؛ تشکیل کابینه با آویگدور لیبرمن توسط «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر این رژیم.

سناریوی نخست که به دلیل مشکلات فنی و مالی رژیم صهیونیستی در کوتاه مدت امکان پذیر نیست، اما در صورت اجرا شدن، نتانیاهو به عنوان نخست وزیر موقت در قدرت خواهد ماند و همزمان در دادگاه حاضر خواهد شد.

سناریو دوم نیز با توجه به گستردگی اختلافات داخلی لیبرمن و نتانیاهو بعید به نظر می‌رسد.

ضمن این که پیشنهاد ریولین نیز تجربه شکست خورده‌ا ی پس از انتخابات پارلمانی ماه سپتامبر است.

رژیم صهیونیستی در یک سال گذشته با بحران سیاسی مواجه است که در پی شکست‌ های متعدد انتخابات پارلمانی برای تشکیل کابینه رقم خورده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *