صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پاد: وکلای هند در مقابل کشتار مسلمانان این کشور نباید ساکت بمانند

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۸:۱۸
کد خبر: ۶۰۲۶۴۰
موسسه دانشجویی صلح زیبا از شورای کانون وکلای هند خواست در مقابل کشتار مسلمانان در این کشور ساکت نماند و از حقوق آن‌ها دفاع کند.

به گزارش گروه فضای مجازی،  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، سکینه السادات پاد وکیل پایه یک دادگستری و معاون حقوقی موسسه بین المللی دانشجویی حقوق بشری صلح زیبا طی نامه‌ای از شورای کانون وکلای هند خواست در مقابل کشتار وحشیانه مسلمانان هند به دست هندو‌های افراطی سکوت نکنند.

متن نامه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

همکاران محترم، وکلای عدالتخواه کشور هند، شما شایسته بالیدن به نظام حقوقی با قدمت و اصالت خود هستید آنچه در مکتوبات حقوقی شما دیده می‌شود اهتمام بر حفظ و ترفیع حقوق بشر منبعث از قانون اساسی هند است.

کمیسون ملی زنان، کمیسیون ملی اقلیت‌ها، کمیسیون حقوق بشر و تعبیه ضمانت‌هایی به منظور صیانت از حقوق بشر در سرزمین عجایب و ادیان و اعتقادات متنوع شامل رسانه‌های الکترونیک و مکتوبات مستقل و هوشیار، نظرات آگاهانه عموم و جنبش‌های فعال سازمان‌های غیر دولتی در نظام حقوقی هند به شما این صلاحیت و اختیار را می‌دهد در مقابل ظلم‌های فاحش نظیر سلب حیات مسلمانان، آزار و اذیت آن‌ها، زنده به گور کردن زنان و کودکان مسلمان ساکت نباشید، بی عملگی شما تصور نقض سیستماتیک حقوق بشر را تقویت می‌کند.

آیا شما در مقابل مرگ انسانیت میتوانید خاموش باشید؟! دنیا هند را به سرزمین عاطفه و مهربانی شناخته است. آیا هند اکنون نیز می‌تواند نسبت خود با گاندی آزاد اندیش را اثبات کند؟! گاندی پیروزی هندوستان را در گرو پیروی از امام حسین (ع) می‌دانست.

آیا میدانید مسلمانان اکنون در کشور شما امنیت جانی ندارند؟! در اساسنامه شورای سراسری کانون وکلای هند وظیفه انسانی مبنی بر برنامه ریزی و هماهنگی ارائه مساعدت‌های حقوقی به اقوام و قومیت‌های هندی درج شده است لوفرض این وظیفه قانونی نیز وجود نداشت، آیا شما، شما که سوگند بر احقاق حق و اجرای عدالت خورده اید نگران پایان انسانیت و هتک حرمت عدالت در کشور خود نیستید؟! امروز دنیا در حالی شاهد خشونت‌های غیر انسانی و نژاد پرستانه در هند است که قانون اساسی آن در اصول متعدد برخورداری از حقوق مساوی و عدالت را تضمین نموده است و به بیش از ۱۶ مورد ابزار حقوق بشری بین المللی ملحق شده است و اجرای منظم تعهدات را پذیرفته است.

وکلا، حقوقدانان و جامعه حقوقی هند؛ دامن حقوقی و نظام قضایی شما دامن‌کشان به شیوه غیر مأنوسی با فرهنگ شما فاصله گرفته است و شما کماکان ساکت هستید.

قانون شهروندی جدید شما اصلاحیه ۲۰۱۹ به حکایت اظهارات صریح جرمی لورنس سخنگوی حقوق بشری سازمان ملل از اساس ماهیت تبعیض آمیز دارد و جامعه مسلمانان را از چتر حمایت استثنا کرده است.

همکاران محترم آیا خود را در مقابل نقض بند ۴ قانون اساسی هند مسوول نمی‌دانید؟! آیا وکیل هستید و می‌خواهید به اجرای عدالت و تنویر اذهان محکمه در رسیدن به حق و عدالت تلاش کنید، اما به قانونی که خود ناقض عدالت و مساوات است می‌خواهید و می‌توانید استناد کنید؟!

امروز صنعت سینمای بالیوود نیاز به صرف هزینه‌های هنگفت برای تولید فیلم‌های عاشقانه و دلبرانه ندارد، خیابان‌های بدون روتوش دهلی مملو از قتل احساس و انسانیت و مهربانی است. از شما فرهیختگان تقاضا می‌شود نگذارید سازمان‌های ملهم از فاشیسم برایتان لایحه قانونی تدوین کنند. شما قبلاً در جنایت بزرگ مسجد جگرات در کنار مظلومان نبودید در فرصت جدید در مقابل قتل کودکان و زنان مسلمان، آوارگی و خانه و کاشانه سوزی ساکت نباشید.

تمام استخوان‌های بودن انسانیت با دیدن صحنه‌های دلخراش کشور شما درد می‌کند و شما همکاران عالیقدر امروز تکلیفی انسانی و تأثیری تاریخی بر پایان درد فرود آمده بر پیکر یکپارچه هندوستان میراث گاندی دارید. حسب ظرفیت‌های قضایی و حقوقی شما مبنی بر سیاست شفافیت، پاسخگویی و همکاری با تمام مکانیسم‌های سازمان ملل در مورد حقوق بشر، گفتگوی مداوم با سازمان‌های غیردولتی داخلی و خارجی و نیز تعهدات بین المللی کشور دوست و با قرابت فرهنگی با سرزمین من و از روی خیرخواهی با شما گفتگو می‌کنم.

انسانیت، عدالت، دفاع از مظلوم نه مرز دارد و نه رنگ و نه نژاد و نه دین، استدعا می‌کنم با شجاعت از حقوق مسلمانان مظلوم کشورتان دفاع کنید. این دفاع در واقع دفاع از حیثیت مادری هندوستان گاندی است.

 

 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *