صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه باید با افراد مبتلا یا مشکوک به کرونا رفتار کرد؟

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴:۰۸
کد خبر: ۶۰۲۵۶۳
کارمندانی که علائم بیماری حاد تنفسی دارند، توصیه می‌شود در منزل بمانند و تا ۲۴ ساعت بعد از رفع تب یا سایر علائم به محل کار بازنگردند.

به گزارش گروه جامعه ، به نقل از سامانه اطلاع‌رسانی، خود‌ارزیابی و ثبت بیماران کرونا در ایران، این روزهای به دلیل شیوع بیماری کرونا باید همگان کم و کیف مصونیت در برابر این بیماری را بیاموزند. در این نوشته توصیه‌های لازم به روسای مشاغل برای چگونگی مقابله با کرونا مطرح شده است.

افراد بیمار را فعالانه به ماندن در منزل تشویق کنید

به تمام کارمندانی که علائم بیماری حاد تنفسی دارند، توصیه می‌شود در منزل بمانند و تا ۲۴ ساعت بعد از رفع تب (تب ۳۷.۸ درجه سانتی‌گراد با دماسنج دهانی) و یا سایر علائم (بدون استفاده از دارو‌های تب‌بر و دارو‌های از بین برنده‌ی علائم) به محل کار بازنگردند.


هم‌چنین اطمینان حاصل فرمایید که سیاست‌های شما برای جلوگیری از گسترش بیماری، انعطاف‌پذیر است و کارمندان از آن اطلاع کافی دارند.

در صورتی که بنا بر اقتضای شغلی با سایر شرکت‌ها در تعامل هستید و کارمند مسئول به علت بیماری در مرخصی است، از کارمندان قراردادی استفاده کنید و همچنین، هم شرکت مقابل و هم کارمندان جدید را، از سیاست‌های پیشگیری از بیماری در محیط کاری آگاه کنید.

با توجه به اینکه مراجعه تمامی افراد به کادر درمانی جهت گرفتن تاییدیه پزشکی منجر به فشار کاری مضاعف به سیستم درمانی در این شرایط می‌شود، برای مرخصی کارمندان مبتلا به بیماری، التزامی به فراهمی تاییدیه پزشکی قرار ندهید.

همچنین برای عدم حضور کارمندان در محیط کار، به علت نیاز به مراقبت از نزدیکان مبتلا، انعطاف‌پذیری کافی داشته باشید. کارمندان مبتلا را جدا کنید:

کارمندانی که هنگام رسیدن به محل کار یا حین کار دچارعلائم بیماری (سرفه، تنگی نفس، تب) می‌شوند، از سایر کارمندان جدا شده و سریعا" به منزل بازگردند. همچنین افراد مبتلا، هنگام سرفه یا عطسه دهان و بینی خود را با دستمال کاغذی بپوشانند (در صورت نبود دستمال از آرنج و شانه برای پوشاندن صورت استفاده کنند.)

تاکید کافی به ماندن در منزل و توصیه‌های بهداشتی تنفسی و بهداشت دست‌ها در محیط کار.

پوستر‌های بهداشت دست و بهداشت تنفسی و همچنین ماندن در منزل در صورت علائم را در محل ورود به کار و یا سایر مکان‌هایی که در معرض دید هستند قرار دهید.

برای کارمندان دستمال کاغذی کافی فراهم کنید. به کارمندان نحوه شستشوی صحیح دست‌ها را با محلول‌های ضدعفونی کننده (با حداقل ۶۰-۹۵% الکل) و یا آب و صابون برای حداقل ۲۰ ثانیه، آموزش دهید. اگر دست‌ها واضحا" آلوده هستند فقط با آب و صابون شست و شو شوند.

محلول ضدعفونی کننده و آب و صابون کافی در محیط شغلی فراهم کنید و محلول‌ها را در همه جا به مقدار کافی فراهم کنید. نظافت محیط کار انجام شود:

تمام محل‌هایی که در معرض تماس مکرر هستند مانند پیشخوان‌ها و دستگیره‌های در، به طور مکرر، ضدعفونی شوند. نیازی به استفاده از محلول‌های خاصی نیست از همان ترکیباتی که به صورت روتین به‌کار میرفته استفاده شود و دستورالعمل روی آنها به دقت خوانده شود.

دستمال‌های مرطوب ضدعفونی کننده برای افراد فراهم کنید (به عنوان مثال افراد قبل از دست‌زدن به دستگیره در یا کی‌بورد آن را ضد‌عفونی کنند.)

برای سفر‌های شغلی، به افراد توصیه‌های لازم انجام شود

در مورد سفر‌های خارجی، اطلاعات لازم از نظر شیوع و ابتلای کرونا در کشور مقصد، فراهم شود. افراد قبل از سفر از نظر علائم بیماری تنفسی بررسی شوند و در صورت وجود علائم از انجام سفر خودداری کنند.

در صورت بروز علائم بیماری حین سفر، افراد به سوپروایزر خود اطلاع دهند و در صورت لزوم مشاوره پزشکی لازم را دریافت کنند.

در صورت ابتلا به بیماری در خارج از مرز‌های ایران، به سفارت ایران در کشور مقصد مراجعه فرموده و اقدامات درمانی لازمه را دریافت کنید.

سایر نکات

کارمندانی که خود بیمار نیستند و علائمی نیز ندارند، اما با فرد بیماری از نزدیکان خود در تماس بوده‌اند حتما به سوپروایزر خود اطلاع دهند. در صورت تایید ابتلای هر یک از کارمندان، سایر افراد از ابتلای او آگاه شوند تا در صورت تماس احتمالی، توصیه‌های بهداشتی لازمه را رعایت کنند.


برچسب ها: کرونا ویروس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *