با رژیم غذایی مناسب از کرونا دور بمانید
صفورا مقصودی، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی درباره رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از ابتلا به کرونا توضیحاتی به شرح زیر بیان کرد:
یکی از مواردی که افراد جامعه در برهه کنونی باید بیش از همیشه به آن توجه داشته باشند دریافت ویتامین ث است که برخی میوهها مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش و ... منبع خوبی از این ویتامین هستند.
مصرف پیاز خام، کدوحلوایی، کلم و تخم مرغ پخته شده نیز به شهروندان توصیه میشود، ضمن اینکه مصرف گردو و ادویه جاتی مانند زعفران و زردچوبه نیز به مقاوم سازی بدن کمک خوبی میکنند.
مردم بهتر است روغن زیتون را در برنامه غذایی خود هنگام پخت و پز گنجانده و از مصرف کنجد نیز غافل نشوند.
خوراک عدسی و لوبیا و همچنین گوشت سفید و قرمز پخته شده میتواند پروتئین مورد نیاز را تامین کند.
استفاده از مستمر از میوه جات و فرآوردههای پروبیوتیکی و همچنین شکلات تلخ نیز بهتر است در برنامه غذایی روزانه افراد قرار گیرد.
محدود شدن مصرف موادغذایی شیرین و حذف فست فودها نظیر همبرگر، سوسیس و کالباس و بهتر است از مصرف انواع کنسروجات نیز خودداری شود.
توصیه میشود برای حفظ سلامتی بخصوص در این ایام مصرف انواع شیرینی جات مانند گز، سوهان، نقل و نبات و ... بسیار محدود یا به کلی حذف شود.
منبع:جام جم