صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توصیه‌های ضروری برای پیشگیری از کرونا هنگام خرید نان

۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۳:۰۱
کد خبر: ۶۰۱۹۴۸
رئیس اتحادیه نانوایان البرز گفت: در اکثر نانوایی‌ها به جز فردی که نان را از تنور درآورده و در اختیار مردم قرار می‌دهد، فردی برای گرفتن پول مستقر شده تا مثل قبل نباشد که یک نفر هم پول بگیرد و هم نان به مردم بدهد.

به گزارش گروه فضای مجازی ،با شیوع ویروس کرونا، لزوم رعایت بهداشت فردی و پرهیز از حضور در محیط‌های پرتردد دو چندان شده است.حجت الله نصیری،رئیس اتحادیه نانوایان البرز درباره جلوگیری از شیوع کرونا در نانوایی‌ها بیان کرد:

به تمامی واحد‌های نانوایی دستورالعمل‌های بهداشتی لازم برای حفظ بهداشت کارکنان و مراجعه کنندگان ابلاغ شده است.

در اکثر نانوایی‌ها به جز فردی که نان را از تنور درآورده و در اختیار مردم قرار می‌دهد، فردی برای گرفتن پول مستقر شده تا مثل قبل نباشد که یک نفر هم پول بگیرد و هم نان به مردم بدهد.

مردم باید تا حتی الامکان برای پرداخت هزینه نان از جابه جایی پول نقد خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنند.

مردم باید قبل از مراجعه به نانوایی حتما با خود کیسه یا سفره برای جابه جایی نانی که می‌خرند به همراه بیاورند تا نان تازه در مجاورت آلودگی‌های احتمالی و ... قرار نگیرد.

در حال حاضر نانوایی‌های استان برای تامین محلول‌های ضد عفونی کننده، دستکش و سایر اقلام بهداشتی با مشکل جدی مواجه هستند به همین دلیل از مسئولان درخواست می‌شود برای حفظ سلامت مردم هم که شده اقلام مورد نیاز آن‌ها را در اختیارشان قرار دهند.

از منتظر ماندن در واحد‌های نانوایی و پهن کردن نان برای خنک شدن در میز نانوایی جداً خود داری کنید.

از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی که معمولاً در نانوایی‌ها وجود دارد، پرهیز کنید.

اگر نان خریداری شده و حمل شده به منزل آلوده باشد برای اطمینان از سلامت آن باید بدانیم که نان قابلیت شستشو و ضد عفونی کردن ندارد و درجه حرارت پایین حتی فریز کردن در فریزر، ویروس‌های موجود در نان را از بین نمی‌برد.

تنها راه اطمینان از آلوده نبودن نان، حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است.

استفاده از توستر‌های برقی و گازی و استفاده از ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق، استفاده از ماهی‌تابه و قابلمه جهت حرارت دادن و گرم کردن نان توصیه می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *