صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رضایت مردم شرط تملک پهنه مسکونی خیابان 17 شهریور / تلاش برای گسترش فعالیت اقتصادی

۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱:۳۷
کد خبر: ۶۰۱۵۴
خبرگزاری میزان:رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر این که تملک پهنه مسکونی 17 شهریور در قالب طرح نگین پایتخت تنها با موافقت مردم صورت می گیرد، گفت: این اقدام به منظور ایجاد و گسترش پهنه فعالیت اقتصادی و فرهنگی در پیاده راه و محدوده آن انجام می شود تا بتوان مشکلات موجود در این مکان را برطرف کرد.
احمد دنیامالی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی میزان با اشاره به طرح تملک پهنه مسکونی 17 شهریور در طرح نگین پایتخت خاطرنشان کرد: این اقدام به منظور ایجاد و گسترش پهنه اقتصادی و فرهنگی فعالیت در پیاده راه و محدوده آن انجام می شود تا بتوان مشکلات موجود در این مکان را برطرف کرد.

این عضو شورای شهر در پاسخ به این سوال که مردم خیابان 17 شهریور از خانواده های بومی این منطقه هستند چرا متناسب با تلاش برای بازگرداندن زندگی به منطقه 12 چرا در طرح نگین پایتخت از تملک پهنه مسکونی 17 شهریور صحبت شده است، گفت: قطعا هیچ تملکی در شهر بدون رضایت مردم انجام نمی شود زیرا نمی توان با اجبار مردم را وادار به فروش خانه هاشان کرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به این که این طرح به نفع منطقه است، خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد رضایت نسبی را برای مردمی که از این محدوده استفاده می کنند یا در آن زندگی می کنند ایجاد کرد، لذا شهرداری نیز به دنبال دست یابی به رضایت نسبی ساکنان محدومده خیابان 17 شهریور است.

افزایش نرخ املاک محله هرندی پس از ورود شهرداری به این منطقه

دنیامالی با تاکید بر این که دخالت در محله هایی همانند هرندی در جهت توسعه این محله است، اظهار کرد: از زمانی که شهرداری قصد ورود به این محله و ساماندهی آن را کرده است با رشد قیمت املاک مواجه هستیم زیرا مدیریت شهری به دنبال رونق و شرایط اجتماعی قابل قبول در این محلات است.

رهایی از بافت فرسوده با ایجاد شرایط حیات اجتماعی

این عضو شوای شهر با اشاره به این که بافت های فرسوده صرفا دچار فرسودگی بافت نیستند، اذعان کرد: چنین بافت هایی اغلب دچار آسیب های اجتماعی نیز هستند. لذا برای نجات از فرسودگی باید شرایط حیات اجتماعی در این مناطق فراهم شود. ایجاد چنین شرایطی با حضور مردم امکان پذیر است که نتیجه آن امنیت و رفاه در همه زمینه ها است.

وی در پایان با اشاره به این که نقد به شهرداری در شرایط حاضر طبیعی است، عنوان کرد: اما اگر بیشترمردم موافق انجام چنین اقداماتی هستند این طرح اجرا می شود. اجرای آن نیز به معنای این نیست که نسبت به اقلیت مخالف بی اعتنا هستیم بلکه به نقدهای آنها نیز توجه می کنیم تا در نهایت به راهکارهایی دست یابیم که کمترین آسیب وجود داشته باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *