صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رسالت گزینش، جذب و بکارگیری منابع انسانی اصلح و کارآمد است

۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶:۳۹
کد خبر: ۶۰۱۲۱۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: ۴ رکن اساسی یک سازمان، ساختار، قوانین و مقررات، رویه‌های حاکم و منابع انسانی است که شناسایی، جذب و بکارگیری منابع انسانی اصلح و کارآمد، رسالت خطیر و حساس گزینش است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، غلامعلی دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد در نشست با رئیس و بازرسان هیئت‌های اجرائی گزینش قوه قضاییه گفت: ۴ رکن اساسی یک سازمان، ساختار، قوانین و مقررات، رویه‌های حاکم و منابع انسانی است که شناسایی، جذب و بکارگیری منابع انسانی اصلح و کارآمد، رسالت خطیر و حساس گزینش است.

وی افزود: نقطه ورود منابع انسانی به هر دستگاه، گزینش است که باید با توجه به معیار‌ها و ضوابط قرآنی و روائی و دستورالعمل‌ها و قوانین گزینش، نیروی انسانی مطلوب خلاق و کارآمد را جذب نماید.

دهشیری با بیان اینکه هر مجموعه موفق مدیریت، نسبت به سه موضوع گزینش، آموزش و نظارت، اهتمام جدی دارد، اظهار کرد: چنانچه به هر دلیل گزینش به وظیفه خود خوب عمل نکند و در جذب افراد خوب، درست اقدام نکند، هزینه‌های سنگینی را به خود فرد و خانواده‌اش، مجموعه و مردم تحمیل خواهد کرد.

این مقام قضائی تصریح کرد: اقدام و عملکرد صحیح گزینش، هزینه‌های سازمان را کاهش و بازده کار و راندمان و بهره‌وری را در مجموعه بالا خواهد برد.

وی همه جانبه نگری و وسعت افق دید گزینش را خواستار شد و بیان کرد: در گزینش افراد باید خصوصیات افراد، جنبه‌های اجتماعی شخصیت آنان را در سازش و تطابق با روحیات محیط کار و فرهنگ سازمانی مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید:

رئیس کل دادگستری استان یزد به ضرورت آموزش جریان شناسی سیاسی برای اعضای هیئت‌های گزینش دادگستری اشاره کرد و گفت: نیرویی که گزینش می‌شود باید در مجموعه‌ای به خدمت مشغول شود که نوعاً خروجی کار تمام دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی به آن سراریز می‌شود و طبیعی است که باید قدرت شناخت عمیق مسائل اجتماعی، سیاسی و امنیتی این فرد از دیگران بالاتر باشد.

وی آسیب شناسی عملکردی گزینش قبل از جذب و بعد از جذب را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد و ابراز داشت: ارزیابی دقیق نیرو‌های گزینش شده و آسیب شناسی کارکنان خاطی و وضعیت عمومی مجموعه می‌تواند افق دید مجموعه گزینش را برای آینده ارتقاء داده و تعالی کمی و کیفری رسالت خطیر گزینش را فراهم آورد.

دهشیری بر ارتباط مستمر و هدفمند و تعامل مجموعه‌های گزینش، آموزش و نظارت تأکید کرد و اظهار داشت: حفظ سلامت و ارتقاء کیفی منابع انسانی دستگاه به ارتباط مستمر و هدفمند سه رکن گزینش، آموزش و نظارت بستگی دارد که باید در دستور کار قرار گیرد و همایش‌های مشترکی با هدف آسیب شناسی عملکرد‌ها با مشارکت نهاد‌های نظارتی، حفاظتی و گزینشی و مراحل رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان بر گزارش تا آسیب‌های رفتاری و عملکردی منابع انسانی به حداقل ممکن برسد.

شایان ذکر است در ابتدای جلسه رئیس هیئت اجرائی گزینش قوه قضاییه به بیان وضعیت نیروی انسانی و گزینش دادگستری استان یزد پرداخت و عملکرد هسته گزینه استان را عالی توصیف کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *