بحران بی خانمانی و کارتن خوابی در خیابان های انگلیس
بحران بی خانمانی و کارتن خوابی شهروندان در خیابان های انگلیس با وجود آنکه روند صعودی به خود گرفته، اما همچنان مورد بی توجهی مقام های این کشور است.
به گزارش گروه بین الملل ، بی خانمانی و خوابیدن در خیابان ها و زندگی کردن در اماکن موقت یکی دیگر از بحرانهای جوامع پیشرفته و کشورهای توسعه یافته به شمار میآید.
مشکل کارتن خوابی و بی خانمانی در انگلیس به ویژه در پایتخت این کشور به دلایل مختلفی از جمله ریاضت اقتصادی ده ساله در این کشور، افزایش قیمت مسکن و بی توجه مسئولان لندن به خانواده های کم درآمد به معضلی جدی تبدیل شده است.
بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس، وعده داده است طی ۵ سال معضل بی خانمانی را کاهش دهد، این در حالی است که تا کنون هیچ اقدامی جدی برای رفع این معضل صورت نگرفته است.
روی آوردن خانواده های کم درآمد و بدون سرپرست در انگلیس به خیابانها و انتخاب آنها به عنوان سرپناهی موقت حتی باعث شد تا این گروه از شهروندان انگلیسی به اماکنی آلوده حتی سطلهای زباله برای در زندگی روی بیاروند.
موسسه تحقیقات سیاستهای عمومی انگلیس میگوید ساخت مسکن دولتی در انگلیس بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸، ۸۳ درصد کاهش یافته است.
گفته میشود در سراسر انگلیس نیاز است تقریباً ۱۰۰ هزار مسکن اجارهای با بودجه اختصاصی ساخته شود.
*زندگی بی خانمانها در سطلهای زباله
گزارشهای مقامهای بهداشت و ایمنی انگلیس حاکی از آن است که طی ۵ سال گذشته دست کم ۷ نفر از بی خانمانها به دلیل سقوط به داخل خودروهای حمل زباله کشته شدند.
مقام های پسماند شهری انگلیس هشدار داده اند که افزایش فقر در این کشور جان بسیاری از شهروندان را در معرض خطر قرار داده است.
گزارشهای متعدد نشان میدهند که خوابیدن بی خانمان ها داخل سطلهای زباله در انگلیس طی ۵ سال گذشته افزایش یافته است؛ با وجود آنکه خوابیدن بی خانمانها درون سطلهای زباله بیشتر در فصول سرد رخ میدهد، اما افراد بی خانمان در تمام طول سال برای خوابیدن به این اماکن روی میآورند.
بررسیهای ۵۷ شرکت بازیافت زباله انگلیس نشان میدهد که در فصول سرما افراد کارتن خواب به سطلهای زباله روی میآورند.
گزارشهای متعدد نشان میدهند که خوابیدن بی خانمان ها داخل سطلهای زباله در انگلیس طی ۵ سال گذشته افزایش یافته است؛ با وجود آنکه خوابیدن بی خانمانها درون سطلهای زباله بیشتر در فصول سرد رخ میدهد، اما افراد بی خانمان در تمام طول سال برای خوابیدن به این اماکن روی میآورند.
بررسیهای ۵۷ شرکت بازیافت زباله انگلیس نشان میدهد که در فصول سرما افراد کارتن خواب به سطلهای زباله روی میآورند.
بیش از یک سوم سازمانها گزارش دادند که در سال گذشته شاهد آن بودند که افراد بی خانمان برای خوابیدن به سطلهای زباله پناه بردند.
موضوع بی خانمانی و کارتن خوابی در انگلیس زمانی فاجعه بار است که این افراد سطلهای زباله را به عنوان سرپناهی برای زنده نگه داشتن خود بر میگزینند و افراد آسیب پذیر جامعه مجبور به زندگی در این شرایط اسفناک میشوند؛ این افراد با مشکلات روحی و جسمی، مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی، سوء استفاده و بی توجهی نیز دست به گریبان هستند.
*افزایش ۵۰ درصدی کارتن خوابی در لندن
آمارهای اخیر نهادهای لندن نشان میدهد که شمار افراد کارتن خواب در لندن طی یک سال ۵۰ درصد افزایش داشته و بسیاری از افراد آسیب پذیر جامعه به دنبال سرپناهی در سطلهای زباله هستند.
در انگلیس ۵ برابر افراد کارتن خواب در سال گذشته میلادی توسط شوراها مشاهده شده و به ثبت رسیده است.
آمار رسمی منتشر شده نشان میدهد در سال ۲۰۱۸، ۴ هزار و ۶۷۷ نفر در یک شب در انگلیس کارتن خواب بودند؛ آمار اعلام شده در مقایسه با سال ۲۰۱۰، ۱۶۵ درصد رشد داشته است.
این در حالی است که پاسخ شوراها آن است که در حدود ۲۵ هزار نفر دست کم یکبار طی یک سال گذشته شب را در خیابان سپری کرده است. این در حالی است که مقامات دولت انگلیس آمار اعلام شده شوراها را گمراه کننده میخوانند.
*بی خانمی ها در شهر آکسفورد
آمارها نشان میدهد در شهر «آکسفورد» در سال ۲۰۱۹، ۴۳۰ کارتن خواب وجود داشته است؛ این بدان معناست در این شهر میزان افراد بی خانمان و کارتن خواب به ازای هر خانوار بالاترین میزان را در شهر لندن داشته است.
در حال حاضر ۲ هزار و ۶۴۵ خانوار در لیست انتظار برای دریافت خانههای شورا در شهر آکسفورد هستند که بیش از هزار نفر از این افراد در مستاجر هستند؛ این افراد با وجوئد شاغل بودن و درآمد خوب داشتن، اما توانایی خرید مسکن را ندارند؛ در واقع قیمت بالای مسکن قدرت خرید را از این خانواده ها گرفته است.
*کارتن خواب ها در ولز و اسکاتلند
در ولز جمعا ۵۹۹ نفر کارتن خواب وجود دارد؛ در اسکاتلند ۲۸۰۰ نفر از افرادی که برای دریافت مسکن به شوراها مراجعه کردند طی ۳ سال گذشته کارتن خواب بودند.
تجزیه و تحلیل داده ها نشان میدهد که ۹۶ درصد از شهروندان انگلیسی که درآمد متوسطی دارند توانایی خرید منازل نوساز را ندارند؛ علاوه بر آن نباید فراموش کرد که تقریباً ۲ سوم از مالکان خصوصی در انگلیس هیچ گونه پس اندازی ندارند.
تجزیه و تحلیل دادهها نشان میدهد که در میان هر ۲۰۰ شهروند انگلیسی یک نفر کارتن خواب وجود دارد و یا در خوابگاه ها و اقامتگاه های موقت زندگی میکند.
بنابر گزارشها، در سراسر انگلیس ۸۶ هزار و ۱۳۰ خانواده در اواخر ماه ژوئن سال ۲۰۱۹ در اسکان موقت زندگی میکردند.
*سایر مشکلات افراد بی خانمان
مدیر گروه بحران انگلیس میگوید، «سازمانهای مربوط به بیخانمانها مدتهاست که با نیازهای پیچیده مانند مشکلات روحی و مصرف مواد مخدر افراد بی خانمان مواجه هستند، اما شایعترین مشکل بی خانمانها در حال حاضر مشکلات مالی این گروه از افراد است که قادر به پرداخت کرایه ها نیستند و مجبور به زندگی در خیابانها میشوند.»
*افزایش بی خانمانی در حومه شهرهای انگلیس
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *