صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قطار اشتغال‌زایی بنیاد برکت به گیلان رسید

۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۰:۴۵
کد خبر: ۶۰۰۵۱۷
با ایجاد ۱۸۶۰ فرصت شغلی در شهر‌های صومعه‌سرا و تالش، گیلان نیز به استان‌های تحت پوشش طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام پیوست.

به گزارش گروه جامعه ، معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از راه‌اندازی ۶۲۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در صومعه‌سرا و تالش خبر داد و گفت: افتتاح این تعداد طرح اشتغال‌زایی، ایجاد ۱۸۶۰ شغل را در مناطق محروم و روستایی این شهر‌ها به دنبال داشته است.

رضا راضی زاده ادامه داد: طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت در ۲۵ روستای صومعه‌سرا و تالش به بهره‌برداری رسیده یا در شرف راه‌اندازی است.

وی خاطرنشان کرد: از ۶۲۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور مذکور، ۲۶۶ طرح به بهره‌برداری رسیده و ۳۵۴ طرح دیگر نیز در دست اقدام است.

به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت، گیلان از جمله استان‌هایی است که امسال و برای اولین مرتبه تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی این بنیاد قرار گرفته است.

راضی زاده اظهار داشت: ۸ مجری و تسهیل‌گر بنیاد برکت در گام اول، ۶۲۰ طرح اشتغال‌زایی را در ۲۵ روستای صومعه‌سرا و تالش ایجاد کرده‌اند یا در دست اجرا دارند.

وی از اختصاص ۵۸۰ میلیارد ریال برای راه‌اندازی این طرح‌ها خبر داد و افزود: پرورش دام سنگین، بلدرچین، مرغ، زنبور عسل و مشاغل فنی و خدماتی بیشترین سهم را از شغل‌های ایجاد شده در صومعه‌سرا و تالش به خود اختصاص می‌دهند.

معاون توسعه کارآفرینی اجتماع‌محور بنیاد برکت درباره فعالیت‌های اشتغال‌زایی این بنیاد در سال آینده در استان گیلان نیز توضیح داد: سال ۹۹ علاوه بر ادامه اقدامات در صومعه‌سرا و تالش، شهر رشت و حومه‌اش نیز تحت پوشش فعالیت‌های بنیاد برکت قرار خواهند گرفت.

راضی زاده ادامه داد: با توجه به معضلات اجتماعی و آسیب‌پذیر بودن حومه شهر رشت، برنامه‌های ویژه‌ای برای ایجاد فرصت‌های کسب و کار در این مناطق در دستور کار است.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با توجه به درخواست متقاضیان، ایجاد فرصت‌های شغلی را در دستور کار قرار می‌دهد و شغلی را به کارآفرینان تحمیل نمی‌کند و طرح‌های اشتغال‌زایی برکت با توجه به پتاسیل‌ها و ظرفیت‌های محلی هر منطقه ایجاد می‌شود.

گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز یک‌هزار و ۱۸۹ طرح شامل توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی و فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۵۱۹ میلیارد ریال در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان گیلان به بهره‌برداری رسانده است یا در دست اقدام دارد. این بنیاد همچنین با هدف ایجاد فرصت‌های کسب‌وکار، محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانه امکانات و فرصت‌ها، نهضت ایجاد اشتغال را در مناطق محروم و کم‌تر برخوردار کشور راه‌اندازی کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *