صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا نوزادان زردی می‌گیرند/ پوشیدن لباس زرد در روزهای اول تولد ممنوع

۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷:۳۴
کد خبر: ۶۰۰۱۵
خبرگزاری میزان: دبیر انجمن علمی مامایی ایران گفت: ناسازگاری خون و RH مادر با نوزاد، کم‌کاری تیروئید نوزاد، سزارین‌های پیش از موعد، وزن کم موقع تولد، جنسیت پسر و نوزادان مادران دیابتی در بروز زردی نوزادان موثر است.

به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از خبرگزاری فارس؛ ماریا صادقی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان، در پاسخ به سوال یکی از شهروندان درباره علل زردی در نوزادان،‌ اظهار داشت: علت زردی نوزادان دقیقاً مشخص نیست ولی عواملی مانند ناسازگاری خون و RH مادر با نوزاد، کم‌کاری تیروئید نوزاد، دریافت کم شیر مادر توسط نوزاد می‌تواند در این امر دخیل باشد.

وی با توصیه به مادران برای تغذیه نوزاد با شیر مادر، گفت: بهترین راه پیشگیری از زردی نوزادان توصیه به مادر جهت شیردهی مکرر است زیرا شیردهی مکرر موجب اجابت مزاج و کمک به دفع بهتر بیلی‌روبین می‌شود.

دبیر انجمن علمی مامایی ایران گفت: قطع کردن شیر مادر و استفاده از شیر خشک جهت کنترل زردی توصیه نمی‌شود.

  صادقی تصریح کرد: 80 درصد نوزادان نارس دچار زردی می‌شوند در نتیجه زایمان‌های عجولانه و سزارین‌های پیش از موعد می‌تواند در بروز این امر دخیل باشد. همچنین وزن کم موقع تولد، جنسیت پسر و نوزادان مادران دیابتی احتمال زردی را افزایش می‌دهد.

دبیر انجمن علمی مامایی ایران خاطر نشان کرد: در سزارین‌هایی که به صورت انتخابی نوزاد 2 الی 3 هفته زودتر از موعد حقیقی به دنیا می‌آید کبد نوزاد هنوز کامل نشده است در نتیجه دفع بیلی‌روبین به خوبی صورت نمی‌پذیرد و نوزاد بیشتر در معرض خطر زردی قرار می‌گیرد.

وی اظهار داشت: تغذیه در ماه‌های پایانی تأثیری در جلوگیری از زردی ندارد. همچنین توصیه می‌شود در روزهای اول تولد رنگ لباس نوزاد زرد انتخاب نشود تا تشخیص زردی از طرف والدین به تأخیر نیفتد.

شهروندان ایرانی از هر جای ایران می‌توانند سؤالات مورد نظر خود را درباره مسائل مرتبط با سلامت جسم، روان،‌ بیمارهای واگیر و غیر واگیر، راه‌های پیشگیری و درمان آنها طی تماس با شماره تلفن 02188911667 یا ایمیل moshaversalamat@farsna.net مطرح کنند.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *