صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رکود بزرگترین اقتصاد‌های دنیا

۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲:۴۰
کد خبر: ۵۹۹۹۶۰
عملکرد ضعیف اقتصاد‌های جهان در سه ماهه اول سال جاری میلادی احتمالاً نتیجه ادامه آسیب‌های وارد شده از جنگ تجاری بین چین و آمریکا بوده و ویروس کرونا فقط همه چیز را بدتر کرده است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، به نقل از سی ان ان، شیوع ویروس کرونا ادامه دارد و نشانه‌هایی وجود دارد که اقتصاد‌های برتر دنیا به به زودی وارد رکود می‌شوند، چون شیوع این ویروس به ضعف قبلی آن‌ها اضافه شده است.

ژاپن: سومین اقتصاد بزرگ دنیا در سه ماهه پایانی ۲۰۱۹ پس از از بین رفتن تأثیر افزایش مالیات فروش و یک توفان قدرتمند ۱.۶ درصد کوچک‌تر شد. این بزرگترین رکود نسبت به سه ماهه قبل از آن از سال ۲۰۱۴ تا حالا بود.

آلمان: بزرگترین اقتصاد اروپا درست قبل از شیوع ویروس کرونا به خاطر کاهش فعالیت کارخانه‌های این کشور راکد شده بود. شاخص حساسیت اقتصادی در آلمان در ماه فوریه به شدت پایین آمده است که نشان دهنده ترس از ضربه خوردن اقتصاد جهان از ویروس کرونا است.

اتان هریس، اقتصاددان بانک آمریکا به تعداد اقتصاد‌های کوچکتری که ضربه می‌خورند هم اشاره کرده است. هنگ کنگ وارد رکود شده و سنگاپور هم به زودی همین سرنوشت را پیدا می‌کند. تولید ناخالص داخلی در سه ماهه پایانی ۲۰۱۹ در اندونزی به پایین‌ترین حد طی سه سال گذشته رسیده و مالزی کمترین تولید ناخالص داخلی را طی یک دهه گذشته داشت.

در این بین، موتور‌های رشد مثل چین و هند هم در ۲۰۱۹ کند شدند. تمام این موارد نگرانی در مورد توانایی اقتصاد جهان برای مقابله با شوک شیوع ویروس کرونا را افزایش می‌دهد. هریس می‌گوید عملکرد ضعیف اقتصاد‌های جهان در سه ماهه اول سال جاری میلادی احتمالاً نتیجه ادامه آسیب‌های وارد شده از جنگ تجاری بین چین و آمریکا بوده و ویروس کرونا فقط همه چیز را بدتر کرده است.

وی گفت: «بازار سهام جهان پس ار آتش بس بین آمریکا و چین بهبود یافته، ولی شرکت‌های دارای زنجیره‌های جهانی عرضه هنوز هم بی ثبات هستند».

حتی آمریکا هم شرایط قدرت‌مند قبلی را ندارد. آی اچ اس مارکیت اعلام کرد بخش خدمات آمریکا در فوریه دچار رکود شده و به پایین‌ترین حد طی ۷۶ ماه گذشته رسیده است. این اولین بار است که این بخش طی ۴ سال گذشته راکد می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *