صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

محمدحسین مهدویان از پنجمین تجربه کارگردانی می‌گوید/کرونا سینما‌ها را تعطیل کرد

۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۱:۲۲
کد خبر: ۵۹۹۵۹۱
چهارمین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارات محمدحسین مهدویان درباره کارگردانی فیلم سینمایی «درخت گردو» اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، چهارمین روز از اسفند ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارات محمدحسین مهدویان درباره کارگردانی فیلم سینمایی «درخت گردو» اشاره کرد. 

«درخت گردو» را آن‌طور که دوست داشتم ساختم

محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم سینمایی «درخت گردو» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون به نمایش گذاشتن فاجعه انسانی بمباران شیمیایی سردشت گفت: اگر مجال داده شود و این فیلم در جهان دیده شود مطمئناً به خاطر منظر کاملاً انسانی خود و همینطور پرونده بسیار تلخی که در آن مطرح شده، قطعاً در ابعاد جهانی اتفاقات خوبی برای آن می‌افتد. 

وی درباره احتمال ارتباط گرفتن تماشاگر خارجی با فیلم «درخت گردو» افزود: رویکرد و نگاه فیلم درخت گردو کاملاً انسانی است، به همین دلیل هر نوع تماشاگری از هر کشوری می تواند با عمق فاجعه ارتباط برقرار کرده و آن را درک کند، اتفاق موجود در فیلم تنها به بوم ایران محدود نمی شود و در هر جای دنیا می توان آن را لمس کرد. 

کارگردان فیلم «درخت گردو» در همین راستا ادامه داد: در این فیلم بلایی سر یک شهر و یک خانواده می آید، از نظر من هرکسی و هر فردی در هر جای دنیا می تواند این اتفاق را درک کند. 

وی درباره انتخاب مهران مدیری برای فیلم خود اظهار کرد: به هر حال سینمای ایران شرایط خاص خود را دارد، ما تصمیم گرفتیم فیلمی حرفه‌ای را با بازیگران حرفه‌ای برای مخاطبان گسترده سینما بسازیم، مهران مدیری و پیمان معادی بازیگران محبوب مردم هستند و بدون شک طیف گسترده تری را برای تماشای درخت گردو به سالن سینما می کشانند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

سینما‌های کل کشور تا پایان هفته تعطیل شد/تا اعلام نظر مراجع ذی صلاح سینما‌ها باز نخواهند شد

غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون تعطیلی سینماها در هفته جاری گفت: پیرو اطلاعیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تعطیلی تمامی سینماهای سراسر کشور، شورای صنفی نمایش ضمن احترام به آحاد مردم هنر دوست و به منظور رعایت توصیه های اکید بهداشتی و ضرورت صیانت از سلامت جامعه سینماهای سراسر کشور تا پایان هفته تعطیل خواهند بود. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

سخنگوی شورای صنفی نمایش در همین رابطه خاطرنشان کرد: بدیهی است که نحوه شروع دوباره فعالیت سینماها و نحوه فعالیت مجدد سینماها با احتمال تداوم وضعیت موجود پس از هماهنگی و کسب نظر از مراجع ذی صلاح اعلام خواهد شد. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

نقش «بی نظیر» مهدی هاشمی در سینمای ایران/داستان عجیبی از زندگی مهاجران

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، «مهدی هاشمی» بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون در جدیدترین تجربه خود در عرصه بازیگری سینما در فیلم سینمایی «بی نظیر» به ایفای نقش خواهد پرداخت تا سینما بار دیگر شاهد هنرنمایی این بازیگر خود باشد.

فیلم سینمایی «بی نظیر» اثری متفاوت در کارنامه کاری آقای بازیگر است، اثری که می تواند بار دیگر توانایی های وی را به رخ بکشد، البته هاشمی طی سالهای گذشته در آثاری ملقب به گیشه نیز به ایفای نقش پرداخته که شاید فیلم جدیدش بتواند کمی این حضور کم کیفیت را جبران کند. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

وی اولین بازی سینمایی‌اش را در فیلم «زنده باد ...» ساخته خسرو سینایی تجربه کرد. اما بازی او در مجموعه تلویزیونی سلطان و شبان بود که نامش را سر زبان‌ها انداخت و او را به شهرت رساند. بازی او در فیلم دو فیلم با یک بلیت، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول نهمین دوره جشنواره فیلم فجر را برای او به ارمغان آورد.

مهدی هاشمی در دهه هفتاد باز هم در فیلم‌های همسر و معجزه خنده درخشید. بسیاری از منتقدان سیمرغ بلورین دوازدهمین دوره جشنواره فیلم فجر را از آن مهدی هاشمی برای بازی بسیار خوبش در فیلم همسر می‌دانستند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

فیلم سینمایی «اِما»، روایتی از کینه توزی ملکه انگستان

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی «اِما» به کارگردانی «آتمن دا وایلد» اکران بین المللی خود در سینماهای جهان را از امروز آغاز خواهد کرد. «اِما» اثری در ژانر درام و کمدی به نویسندگی النور کاتن بر پایه اما اثر جین آستن به عنوان یکی شانس های اصلی گیشه در آغاز سال جدید میلادی محسوب می شود. 

اِما نام رمانی از جین آستن است که دربارهٔ برداشت نادرست از دلباختگی نوشته شده‌است. این رمان نخست در دسامبر ۱۸۱۵ میلادی به چاپ رسید. مانند دیگر رمانهایش، آستن در این داستان هم به درگیری‌ها و دلبستگی‌های زنان در دوره جورجی انگلستان می‌پردازد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین باکس آفیس هالیوود اینجا کلیک کنید

پیش از نوشتن داستان جین آستن نوشت «می‌خواهم قهرمان زنی بیاورم که هیچ‌کس جز از خودم خیلی دوستش نخواهد داشت». در نخستین بند داستان، کاراکتر نامی رمان را اینگونه نگاشته می‌کند: «دوشیزه اِما وودهاوس دختری زیبا، باهوش و پولدار». البته اما شاید اندکی لوس باشد، خودش را در پیوند دادن زوجها خیلی دست بالا می‌گیرد، از پیامدهای سوسه دواندن در کارهای دیگران ناآگاه است و رفتار دیگران را نیز بد برداشت می‌کند. این داستان گونه‌ای از رمان تربیتی است.

آنیا تیلور-جوی، جانی فلین، بیل نای، میا گاث، میراندا هارت، جاش اوکانر و کلوم ترنر از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته اند. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

سال موفقی را در سینما پشت سر گذاشتم/«روز بلوا» فیلمی جسورانه بود

لیلا زارع بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون آخرین فعالیت های خود در عرصه بازیگری گفت: طی سالی که گذشت در چهار فیلم سینمایی بازی کردم که خوشبختانه سه فیلم از این چهار فیلم به جشنواره فیلم فجر راه یافته و حتی توانستم نامزد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شوم. 

وی در همین راستا ادامه داد: فیلم سینمایی «روز بلوا» به کارگردانی بهروز شعیبی، «پسرکشی» ساخته محمدهادی کریمی و «خون شد» به کارگردانی مسعود کیمیایی آثاری بودند که سال گذشته با آنها راهی جشنواره فیلم فجر شدم و به احتمال فراوان تمامی این آثار امسال اکران می شوند. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

زارع پیرامون حضور خود در فیلم سینمایی روز بلوا اظهار کرد: در ابتدا مثل همیشه فیلمنامه به من پیشنهاد شد و پس از آن چندین جلسه با بهروز شعیبی گفت‌وگو داشتم، به نظرم روز بلوا اثری کاملا جسورانه و صادقانه بود و به همین دلیل این اثر را پذیرفتم. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *