گام دیگر دانشمندان برای تولید واکسن کرونا
یک تیم تحقیقاتی در استرالیا در حال انجام آزمایش هایی برای تولید واکسن کرونا است و اعضای این تیم می گویند که از اولین موانع تولید واکسن عبور کردند.
به گزارش ایندیپندنت، یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه «کوئینزلند» انجام آزمایشها بر روی حیوانات را آغاز خواهد کرد و اعضای این تیم امیدوارند تا چند ماه آینده آزمایش های بالینی بر روی انسان را آغاز کنند.
این موفقیت توسط پروفسور پل یانگ، رئیس دانشکده شیمی دانشگاه زیست شناشی مولکولی «کوئینزلند» استرالیا اعلام شده است.
ویروس کرونا که از چند هفته گذشته از شهر «ووهان» در مرکز چین شیوع پیدا کرده و ۲۶ کشور دیگر را نیز آلوده کرده است بیش از ۷۸ هزار نفر را مبتلا کرده و بیش از ۲۵۰۰ قربانی گرفته است.
به گفته پروفسور «پل یانگ»، این تیم تحقیقاتی ۲۰ نفره به صورت شبانه روزی در حال تلاش برای تسریع انجام آزمایش، شناسایی و تکثیر پروتئین اصلی در این ویروس که گزینه ای برای تولید واکس کرونا به شمار میآید، هستند.
معاون رئیس دانشگاه استرالیا میگوید، آزمایش گسترده ای برای اطمینان از ایمنی این واکسن و واکنش ایمنی موثر در حال انجام شدن است، اما فناوری به کار گرفته و انجام تحقیقات بدان معنا است که محققان از اولین مانع عبور کرده اند.
وی در ادامه میگوید، این کار یک نقطه عطف مهم در واقع تولید واکسن قبل از انجام مطالعات بر روی حیوانات است؛ در این هفته اولین مطالعات در دانشگاه کوئینزلند آغاز خواهد شد.
با وجود آنکه ممکن است ۱۸ ماه برای آماده سازی واکسن برای قرار گرفتن در دسترس عموم به طول بیانجامد، این پروفسور میگوید اگر این اطمینان وجود داشته باشد که ایمنی آزمایش بالینی به مخاطره نمیافتد روند تولید واکسن تسریع مییابد.
این تیم تحقیقاتی برای تولید پروتئین مورد استفاده در واکسن از فناوری موسوم به molecular clamp استفاده میکنند، فرایندی که گفته میشود احتمال آنکه واکسن توسط سیستم ایمنی بدن شناسایی شود بیشتر است.
به گفته محققان از این فناوری برای تولید واکسن برای برخی از کشنده ترین ویروسها در جهان از جمله «ابولا» و «نیپا» مورد استفاده قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *