صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بن بست سیاسی در اراضی اشغالی؛ اختلافات میان جناح های سیاسی ادامه دارد

۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۹۹۳۳۷
فرانس ۲۴ در گزارشی به بررسی تاثیرات بن بست سیاسی در اراضی اشغالی پرداخته و نوشت آسیب پذیرترین ساکنان رژیم صهیونیستی با بدترین شرایط مواجه هستند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ بحران کابینه و بن بست سیاسی در اراضی اشغالی در یک سال گذشته، سبب شده تا رژیم صهیونیستی در آسیب پذیرترین حالت خود در تاریخ مجعولش قرار گرفته و اقشار آسیب پذیر آن بیش از هر زمان دیگری با دشواری‌های متعددی مواجه شوند.

به گزارش فرانس ۲۴، اسرائیل در پی بن بست سیاسی دیرپا در این رژیم ضربه سنگینی خورده و اقشار و ساکنان آسیب پذیر آن در دشوارترین شرایط قرار گرفته اند.

بن بست سیاسی در اسرائیل سبب قطع یا کاهش بودجه برنامه‌های حمایتی اعم از حمایت از جوانان، جوامع محروم و معلولان شده و سازمان‌های اجتماعی رسمی را ناچار کرده تا نهاد‌های غیررسمی را واردار به تامین اعتبار مورد نیاز جوامع مذکور از طریق مردمی کنند.

این در حالی است که نظرسنجی‌ها در مورد انتخابات ۲ مارس (۱۲ اسفند)، به عنوان سومین انتخابات سراسری این رژیم در کمتر از یک سال نشان می‌دهد که این انتخابات نیز منتج به نتیجه‌ای موثر برای «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر و رئیس حزب «لیکود» و «بنی گانتز»، رئیس حزب «آبی و سفید» و در نهایت رژیم صهیونیستی نشده و بحران کماکان ادامه خواهد داشت.
 

چنین نتیجه‌ای می‌تواند مذاکرات برای ائتلاف به منظور تشکیل کابینه را سخت‌تر و بن بست را طولانی‌تر کند که تاکنون نیز سبب شده بودجه رژیم صهیونیستی در کنست تصویب نشود.

«کارنیت فلوگ»، رئیس پیشین بانک مرکزی رژیم صهیونیستی در گفت‌ و گو با خبرگزاری فرانسه می‎گوید «کابینه ائتلافی بدون دارا بودن اکثریت در کنست همانند کابینه فعلی نتانیاهو، شانس تصویب بودجه را ندارد.»

او می‎افزاید: «بخش‌های اصلی مانند سرویس‌های امنیتی هنوز قادر به تامین اعتبار هستند، اما بسیاری از ادارات و بخش‌های دیگر متحمل ضربات سختی شدند.»

این مقام رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «بودجه خدمات به معلولین، مبارزه با خشونت خانگی، فعالیت خدمات بهداشتی و اعزام پزشکان به جوامع فقیرنشین همچنان معلق مانده اند؛ عدم تصویب بودجه ۲۰۲۰ در درجه نخست آسیب پذیرترین افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.»

سازمان دهندگان خدمات اجتماعی غیر رسمی وابسته به بودجه کابینه با وضعیت بدی مواجه هستند. برخی از سازمان‌ها تقریبا سه چهارم بودجه خود را به دلیل بن بست سیاسی از دست داده اند.

نتانیاهو که بیش از هر نخست وزیر دیگر اسرائیل در این سمت حضور داشته، در ائتلاف با حزب فوق ارتدکس یا «حریدی» که تقریبا ۱۰ درصد جمعیت ساکنان اراضی اشغالی را تشکیل می‌دهند، کابینه خود را تشکیل داده است.
 
موسسات وابسته به حزب «حریدی» که وابستگی زیادی به بودجه کابینه داشتند، در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ با بحران مواجه شده اند. از این رو انتظار می‌رود آنان نقش مهمی در وادار کردن نتانیاهو به سازش با احزاب دیگر و حتی گانتز برای تشکیل کابینه ایفا کنند؛ چرا که به شکل ناامید کننده نیازمند پول هستند.

دو دوره انتخابات پارلمانی ماه آوریل و سپتامبر در اراضی اشغالی و نیز ضرب الاجل ۲۱ روزه «روون ریولین»، رئیس این رژیم با ناکامی نتانیاهو و گانتز در ایجاد ائتلاف برای تشکیل کابینه بی نتیجه پایان یافت. اکنون ۹ روز مانده به انتخابات سراسری سوم رژیم اشغالی در کمتر از یک سال، نگرانی‌های زیادی در مورد بی نتیجه بودن این دور از انتخابات و ورود به انتخابات چهارم برانگیخته شده است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *