مشاهده آنلاین تعداد آرای ریختهشده به صندوقها بیانگر حضور بسیار خوب مردم در انتخابات است
وی افزود: امیدواریم شاهد برگزاری یک انتخابات خوب و پرشوری در سراسر کشور باشیم، همانطور که رهبر معظم انقلاب امروز صبح و همچنین در سخنرانیهای قبلی تاکید داشتند.
رئیس دفتر رئیسجمهور عنوان کرد: مردم با شوقی به پای صندوقهای رای میآیند و تاکنون که ۳ ساعت از آغاز رای گیری گذشته درصد مشارکت نسبت به دوره قبل افزایش یافته است.
واعظی بابیان اینکه تشکیل مجلس قوی با حضور پررنگ و رای مردم نشان دهنده انسجام و وحدت داخلی است گفت: این حضور صرفا، به معنای تشکیل یک مجلس نیست.
رئیسدفتر رئیسجمهور اضافه کرد: در این شرایط تحریم، حضور پررنگ مردم میتواند پیامی به منطقه و عرصه بین الملل باشد که این تحریمها و فشارهای حداکثری باعث افزایش وحدت و انسجام بیشتر مردم در کشور خواهد شد.
وی با بیان اینکه مشارکت قوی یعنی یک ایران قویتر، امنتر و ایرانی که فشارهای خارجی روی آن تاثیری ندارد، گفت: امیدوارم همینطور مردم در سراسرکشور برای تشییع پیکر مطهر شهید سلیمانی انصافا سنگ تمام گذاشتند و به جهانیان نشان دادند با ترور نمیتوانید این مردم را که روی پای خود ایستادند و پشت رهبری هستند بین آنها تفرقه ایجاد کنید، در انتخابات امروز هم حضور باشکوهی داشته باشند.
واعظی تصریح کرد: راهپیمایی ۲۲ بهمن بسیار فوقالعاده بود مخصوصا درجایی که برف و باران بود در آذربایجان و جاهای مختلف کشورکه اینگونه مردم آمدند و حضور بسیار معناداری داشتند.
رئیسدفتر رئیسجمهور با بیان اینکه امیدواریم امروز یک روز ماندنی باشد، تاکید کرد: تا هرسه این سه حادثه بزرگ یک نوعی پیامی باشد برای همه کشورهایی که با ما دوست هستند و بدانند که با یک کشور و مردم بسیار منسجمی دوست هستند.
وی بیان داشت: تا آن تعداد محدود کشوری که دشمنی میکنند نیز بفهمند تصمیمی که برای فشار به ایران گرفتند تصمیمی غلطی بوده و حتما اثر نخواهد کرد و امیدوارم که سال ۹۹ از سال ۹۸ بهتر باشد.
واعظی با بیان اینکه مجلس فعلی، مجلس یکدستی نیست، اظهارداشت: مجلس سه فراکسیون دارد که در موضوعات مختلف نظرات خاص خود را دارند. باید به عنوان دولت به مجلسی که برخواسته از آرای ملت است را درک و با آنها تعامل کنیم.
رئیس دفتر رییسجمهور یادآورشد: قطعا اگر مجلس بخواهد به رای مردم احترام بگذارد باید به آن ۲۴ میلیون رایی که به رییس جمهور دادند هم احترام گذاشته شود؛ بنابراین این، یک تعامل دو طرفه است.
وی با بیان اینکه در کشور نهادهای قانونی مثل شورای عالی امنیت ملی داریم که راجع سیاست خارجی نقش بسیار تعیین کنندهای دارند، تاکید کرد: از همه مهمتر این که دولت، مجلس و هم بقیه، رهنمودها و سیاستهای کلان مقام معظم رهبری را دنبال میکنیم. اینطور نیست که اگر یک دولت یا مجلسی عوض شود کل سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تغییر خواهد کرد.
واعظی عنوان کرد: در این دو سه هفته گذشته برخی رسانههای معاند تبلیغاتشان برای ناامید کردن مردم بود به گونهای برنامه ریزی میکردند که مردم در انتخابات شرکت نکنند و تبلیغات میکردند که مردم شرکت نخواهند کرد. آن رسانهها و دولتها، رژیم صهیونیستی و آمریکا صهیونیستی کسانی هستند که مردم ما را نمیشناسند.
رئیس دفتر رییسجمهور توضیح داد: این اولین باری نیست که آنها اشتباه کردند در ۴۰ سال گذشته در مقاطع مختلف نسبت به این مردم و تصمیم آنان اشتباه کردند به همین دلیل همیشه سعی در توجیه اشتباهات خود داشتند.
وی تصریح کرد: امیدوارم این مشارکت خوب مردم ادامه داشته باشد، چون حضور پرشور باعث خواهد شد در داخل انسجام خود را بیشتر حفظ کنیم و از طرف دیگر به لطف خدا بسیاری از توطئههای آمریکاییها و رژیم صهیونیستی با این حضور پرشور مردم خنثی خواهد شد.
واعظی درباره استیضاح رئیس جمهور نیز گفت: اول اینکه انشاءالله مجلس آینده، مجلس تندروها نخواهد شد، بالاخره ما مردم خود را میشناسیم و سلایق آنها را میدانیم. مردم به تندروها رای نمیدهند. ممکن است که تفکراتمان باهم فرق کند، اما این به معنای آن نیست که اگر این تفکر نباشد، تفکر دیگری باشد؛ یعنی اکثریت معنی تندروی باشد.
رئیس دفتر رییس جمهور درباره این سوال که برنامه دولت برای FATF چیست، بیان داشت: آن طور که به من خبر دادند، بیانیه FATF امروز صادر خواهد شد و ما عملاً از تعلیق خارج خواهیم شد و به شرایط گذشته باز خواهیم گشت و شرایط از آن چه امروز هست، بدتر میشود، اما براساس آخرین اخبار، اکشن پلنی که در گذشته وجود داشته همچنان باقی میماند، همچنین برخی بندهای که ما اعتقاد داشتیم باید باقی بماند همچنان باقی خواهد ماند.
وی یادآورشد: وضعیت جدید ممکن است فشار اندکی بر تلاشهای دولت بگذارد، اما فشار اصلی زمانی ایجاد میشود که تحریمها برداشته و روابط بانکی ما با دنیا برقرار میشود؛ وضعیتی که امروز رقم میخورد در آن روز خود را نشان خواهد داد. آن چه که دولت بر آن اصرار داشت این بود که ما نباید برای آیندگان تحریم جدیدی ایجاد کنیم.