صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

60 درصد کارکنان سازمان میراث فرهنگی کشور غیر متخصص هستند/ آسیب دیدن این مجموعه از اقدامات ناپیوسته و تغییرات مدیریتی

۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱:۲۴
کد خبر: ۵۹۸۵۴
خبرگزاری میزان: مديرکل دفتر مديريت عملکرد، بازرسي و پاسخگويي به شکايات سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور با اشاره به این که تغییرات مداوم و حضور مدیریت های مداوم در این سازمان منجر به این شده که هر یک از مدیران اقدامات ناپیوسته و متعددی را در این سازمان انجام دهند، گفت: در حال حاضر 112 هزار نفر نیرو در سازمان میراث فرهنگی کشر وجود دارد که بیش از 60 درصد آنها غیر متخصص هستند.
سيد رحمت اله رئوف حنان در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با ابراز تاسف نسبت به این که سازمان میراث فرهنگی بارها از چند دستگاه مختلف منفک شده است و دوباره به هم پیوسته است، خاطرنشان کرد: این تغییرات مداوم بیشترین آسیب را به این سازمان وارد کرده است.

وی در تشریح این آسیب ها بیان کرد: تغییرات مداوم و حضور مدیریت های مداوم منجر به این شده هر یک از مدیران اقدامات ناپیوسته و متعددی را در مورد این سازمان انجام دهند.

مديرکل دفتر مديريت عملکرد، بازرسي و پاسخگويي به شکايات سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشورادامه داد: این اقدامات سود چندانی برای بخش های مختلف صنایع دستی، گردشگری و میراث فرهنگی در کشور نداشته است و منجر به پسرفت آن شده است.

رئوف حنان با بیان این که در سال 84 کمتر از سه هزار نفر نیرو برای سازمان میراث فرهنگی کشور تعریف و تعبیه شده بود، اظهار کرد: این در حالی است که 60 درصد از این افراد متخصص بودند، اما در حال حاضر 112 هزار نفر پرسنل در این سازمان وجود دارد که بیش از 60 درصد آنها غیر متخصص است.

وی با تاکید بر لزوم تبدیل سازمان میراث فرهنگی کشور به یک پژوهشگاه عنوان کرد: در این صورت محدودیتی برای بخش های مختلف تعریف شده در این سازمان وجود ندارد.

مديرکل دفتر مديريت عملکرد، بازرسي و پاسخگويي به شکايات سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور با انتقاد نسبت به این که در شرایط فعلی به دلیل محدودیت ردیف‌های اعتباری نمی توانیم اقدامات لازم را انجام دهیم، گفت: این در حالی که بودجه پژوهشگاه همانند واحدهای دانشگاهی است که اعتبارات آن ابلاغ می شود. در این صورت بسیاری از اقداماتی که اکنون قادر به انجام آن نیستیم را انجام داده، در نتیجه حافظان بهتری برای سرمایه های ایران خواهیم داد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *