صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت سرانه مطالعه در کشور وخیم است/اوقات فراغتمان را با کتاب پر کنیم

۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۹۸۴۹۶
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده گفت: بی توجهی ما به کتاب و کتابخوانی سبب شده نتوانیم اطلاعات مناسبی در زمینه‌های متعدد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی کسب کنیم و همین امر سبب شده است.

سید قاسم یاحسینی نویسنده کتاب «تک آوران گردان یکم» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون نحوه درست استفاده از اوقات فراغت افراد جامعه گفت: با یک نگاه ریزبینانه می‌توان گفت متاسفانه نمی‌توانیم به نحوی مناسب برای اوقات فراغت برنامه‌ریزی کنیم و عموماً این اوقات را به بطالت سر می‌کنیم، این معضلی بزرگ برای جامعه امروز کشور محسوب می‌شود.

وی عدم استفاده مناسب از اوقات فراغت را نتیجه نداشتن علم برنامه ریزی دانست و تاکید کرد: متاسفانه به علت ناآگاهی در مورد چگونگی برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت نتوانسته‌ایم یک برنامه مدون و درست را در پیش بگیریم، همین امر سبب شده تا وقت مرده زیادی در طول زندگی داشته باشیم.


یاحسینی در همین راستا ابراز کرد: ما میتوانیم به جای اینکه در مترو و اتوبوس کاری نکنیم یا در فضای مجازی باشیم، کتاب‌هایی را با خود همراه داشته باشیم تا در این زمان از آن استفاده کرده و آنها را مطالعه کنیم.

وی نیاز جامعه مدرن امروز را کسب اطلاعات و افزایش آگاهی خواند و تاکید کرد: بی توجهی ما به کتاب و کتابخوانی سبب شده نتوانیم اطلاعات مناسبی در زمینه‌های متعدد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی کسب کنیم و همین امر سبب شده است.

وی به نقش آموزش و تربیت را به عنوان عاملی تاثیر گذار بر سرانه مطالعه کشور خواند و بیان کرد: کمبود اطلاعات برای کسانی که به عنوان مربی و معلم برای تربیت نسل جدید وارد عرصه پرورش می‌شوند یک چالش محسوب می‌شود، اگر ارائه اطلاعات جانبی و جذاب اولویت نخست یک مربی نباشد و تنها به همان کتاب تدریس اکتفا کند قطعاً این بی اطلاعاتی و ناآگاهی به کودکان و نوجوانان نیز انتقال پیدا خواهد کرد.

یا‌حسینی میزان تیراژ پایین کتاب‌ها طی چند سال اخیر را مقوله‌ای تامل برانگیز دانست و خاطرنشان کرد: کاهش میزان تیراژ‌ها از ظی سالهای گذشته تا به امروز بیانگر موضوع بسیار مهمی است. هم اکنون هر کتاب ۳۰۰ تا ۴۰۰ نسخه تیراژ دارد، این روند بیانگر شکست برخی از برنامه‌های فرهنگی است، هرچند ممکن است مرا به سیاه‌نمایی متهم کنند، اما این حقیقتی پنهان ناپذیر است و بیانگر وخامت اوضاع و کاهش سرانه مطالعه در کشور است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *