صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سوژه یابی در مطالعه باید آموزش داده شود/ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی نیازمند برنامه ریزی است

۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵:۱۹
کد خبر: ۵۹۸۴۹۲
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک» گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیازمند برنامه ریزی بلند مدت است، ما باید با تشویق افراد جامعه به کتاب خواندن آنها را از فواید بیشماری که مطالعه به همراه دارد آگاه کنیم، ایجاد علاقه و اشتیاق به امر مطالعه بدون شک آینده‌ای روشن پیش روی ما خواهد گذاشت.

محمد قبادی نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون استفاده بهینه از اوقات فراغت گفت: نمی‌توان برای آدم‌های مختلف به یک الگو و برنامه مشترک به منظور گذاراندن اوقات فراغت رجوع کرد، زیرا هر کسی ذائقه و عقاید خاصی دارد، با این حال برخی افراد علاقمند به خواندن کتاب در اوقات فراغت خود هستند.

وی در همین راستا ادامه داد: من معتقدم هر شخص بنابر شرایط و وضعیت خود می‌تواند زمان خود را با کار‌های فرهنگی همچون گوش دادن به یک موسیقی و یا خواندن کتاب و یا دیدن یک فیلم تلویزیونی که اطلاعات ارزشمندی را در بر دارد برنامه ریزی کند.


وی در همین راستا ادامه داد: اگر تاکید دارم که تنها نمی‌توان اوقات فراغت را به مطالعه اختصاص داد به این دلیل است که اگر حال و هوای مطالعه را نداشته باشیم بیش از اینکه سرگرم شویم و اطلاعات کسب کنیم از این کارخسته و دلزده می‌شویم.

قبادی با اشاره به شاخص‌های کلی به منظور مطالعه کتاب‌های ارزشمند ابراز کرد: شاخص کلی که بتوان به وسیله آن کتاب‌های خوب و ارزشمند را از کتاب‌های نا مناسب تشخیص داد وجود دارد، کتاب‌هایی که از نظر محتوا و از نظر نگارش با کیفیت تولید شده باشند، سبب می‌شوند تا علاوه بر کسب اطلاعات ارزشمند؛ علاقه خواننده برای مطالعه افزایش یابد.

وی پیرامون انتخاب سوژه مناسب برای مطالعه بیان کرد: انتخاب سوژه و ژانر برای خواندن کتاب، اولین و مهمترین انتخاب برای یک مخاطب به شمار می‌رود، با این حال هرکتاب درهر قطع و اندازه می‌تواند نظر مخاطب را به خود جلب کند، اما آنچه مهم است محتوا و مضمون کتاب است که امکان انتخاب را به مخاطب می‌دهد.

قبادی نقش مشوق‌ها را برای ترویج کتاب و کتابخوانی را مورد بررسی قرار داد و خاطر نشان کرد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیازمند برنامه ریزی بلند مدت است، ما باید با تشویق افراد جامعه به کتاب خواندن آنها را از فواید بیشماری که مطالعه به همراه دارد آگاه کنیم، ایجاد علاقه و اشتیاق به امر مطالعه بدون شک آینده‌ای روشن پیش روی ما خواهد گذاشت. 

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *