صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تلاش عربستان، آمریکا، اسرائیل و انگلیس برای جاسوسی از کاربران توییتر

۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۸:۴۳
کد خبر: ۵۹۸۴۴۱
دیلی میل در گزارشی به آسیب پذیری امنیتی شبکه اجتماعی توییتر و سوءاستفاده عربستان و برخی از کشورهای غربی از این خلاء پرداخته است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ عربستان سعودی با استفاده از دو کارمند شبکه اجتماعی توییتر اقدام به نقض موارد امنیتی این شبکه به منظور جاسوسی از مخالفان و هک کردن اطلاعات هزاران کاربر توییتر کرد.

به گزارش دیلی میل، «احمد ابوعمو» ۴۱ ساله و «علی الزباره» ۳۵ ساله که در ماه نوامبر سال ۲۰۱۹ به جاسوسی از کاربران سعودی رسانه‌های اجتماعی به ازای دریافت پول و هدایا متهم شدند، توسط یک مقام سعودی که برای «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان کار می‌کند، به این امر مشغول بودند.

به گزارش BuzzFeed News، اطلاعات شخصی به سرقت رفته از کاربران سعودی، امکان ردیابی آنان را در زندگی واقعی فراهم می‌کند. تنها الزباره که دسترسی گسترده‌ای به اطلاعات شخصی کاربران داشت، از سوی «اف‌بی‌آی» به سرقت اطلاعات شخصی بیش از ۶ هزار کاربر متهم شده است.

این پرونده نشان می‌دهد شبکه‌های اجتماعی تا چه حد در برابر حملات خارجی آسیب پذیر هستند.

براساس گزارش ها، روند جاسوسی از کاربران رسانه‌های اجتماعی توسط عربستان سعودی در سال ۲۰۱۴ با درخواست ساده تایید یک حساب کاربری به ازای دریافت پول نقد و هدایا آغاز شد. ابوعمو و الزباره در نهایت توسط «بدر العساکر»، رئیس دفتر محمد بن سلمان و یکی از مقام‌های ارشد دولت عربستان، برای افشای اطلاعات شخصی مخالفان دولت عربستان به کار گرفته شدند.
 

براساس گزارش‌ها العساکر که برای شخصی با نام "عضو خاندان سلطنتی-۱" کار می‌کند، دیدار‌هایی در کشور‌های ثالث با الزباره و ابوعمو داشته و هدایای گران بهایی به آنان داده است.

الزباره موفق به فرار به عربستان شد، اما ابوعمو که از سال ۲۰۱۳ با عنوان مدیر مشارکت رسانه‌ای توییتر و مسئول رشد سایت در غرب آسیا در این رسانه مشغول به کار بوده و دسترسی به آدرس ایمیل و شماره تلفن حساب‌های توییتری داشت، در آمریکا در انتظار جلسه دادگاه بررسی اتهام هایش است.

الزباره در حال حاضر ریاست مرکز به اصطلاح هنری «میسک» متعلق به محمد بن سلمان را برعهده دارد.

یک منبع آگاه در توییتر می‌گوید: «این شبکه اجتماعی تمهیدی برای برخورد با کارکنانی که اقدام به جاسوسی برای کشور‌های خارجی می‌کنند نیندیشیده و نتوانسته است به آنان آموزش‌های لازم برای مواجه با چنین مواردی را بدهد.»

یکی از کارکنان توییتر نیز گفت: «آژانس‌های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و اسرائیل اعم از پنتاگون و سیا در مواردی از کارکنان توییتر خواسته اند تا اطلاعات شخصی کاربران را در اختیار آن‌ها بگذارند.»

«احمد المطیری»، بازاریاب سعودی نیز که پیوند‌هایی با خانواده سلطنتی عربستان دارد در نوامبر ۲۰۱۹ به جاسوسی متهم شد. وی همچنان در عربستان حضور دارد.

افشای پرونده جاسوسی عربستان در توییتر یک سال پس از قتل هولناک «جمال خاشقجی»، روزنامه نگار منتقد سعودی سبب بروز نگرانی‌های عمده‌ای در میان مخالفات دولت عربستان شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *