صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اظهار نظر بازیگر فیلم «خروج» درباره فرامرز قریبیان/نگاهی به سینمای هالیوود در فصل بهار

۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۱:۲۱
کد خبر: ۵۹۸۱۴۶
آخرین روز از بهمن ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر بازیگر فیلم سینمایی خروج پیرامون سختی کار با تراکتور و هوای سرد اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، آخرین روز از بهمن ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر بازیگر فیلم سینمایی خروج پیرامون سختی کار با تراکتور و هوای سرد اشاره کرد.

اگر داور جشنواره فیلم فجر بودم به فرامرز قریبیان سیمرغ می‌دادم/ضبط سکانس‌های جاده‌ای «خروج» بسیار سخت بود

محمد فیلمی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون حضورش در فیلم سینمایی «خروج» گفت: واقعیت امر برای من برقراری ارتباط با نقشم در فیلم سینمایی خروج سخت نبود زیرا بالاخره سالها بازی کرده ام و از طرفی ابراهیم حاتمی‌کیا کنار ما بود و به خوبی بازیگران را هدایت می کرد. 

وی درباره سختی‌های تولید فیلم سینمایی «خروج» افزود: سختی اصلی پروژه خروج برای ما جاده‌ای بودن اثر بود و اینکه ما در سرما و گرما پشت تراکتور بودیم و کل فیلم در چنین حال و هوایی گذشت، طی روزهای فیلمبرداری خروج سرما و گرمای شدیدی را تحمل کردیم. 

بازیگر فیلم سینمایی خروج درباره تجربه بازی با تراکتور اضافه کرد: به شخصه سختی بسیار زیادی را تحمل کردم، تراکتوری که من می راندم هفتاد ساله بود و مهار هم نمیشد و گاها از دستم در می‌رفت، حتی یکبار طی یک حادثه تراکتور من با تراکتور جهانگیر الماسی تصادف کرد.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«آبادان یازده ۶۰» به هیچ وجه شوآف نداشت/حضور بازیگران جوان بهترین اتفاق جشنواره فیلم فجر بود

حمیدرضا مرادی بازیگر فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون حضور جوانان در عرصه بازیگری سینما گفت: خوشحالم که اعلام کنم جشنواره فیلم فجر امسال نسبت به سال‌های گذشته بیش از پیش شاهد حضور چهره‌های جوان و معرفی آن‌ها به سینمای حرفه‌ای بود.

وی در همین راستا ادامه داد: به عنوان مثال در فیلم سینمایی آبادان یازده ۶۰ علاوه بر خود من که از تئاتر آغاز کرده ام چندین بازیگر جوان تئاتر در قامت نقش‌های جدی حضور داشتند که به نظرم به شدت به بدنه سینما کمک خواهد کرد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

این بازیگر جوان سینما با اشاره به حضور برخی بازیگران جوان در آثار خوب جشنواره فیلم فجر اضافه کرد: امسال شاهد حضور بازیگران جوانی همچون میرسعید مولویان، مجید نوروزی، مهدخت مولایی، ندا جبرئیلی، سوگل خلیق، یاسین مولایی، شبنم گودرزی و بسیاری دیگر از چهره‌های جوان در جشنواره فیلم فجر بودیم، این اتفاق از نظر من بزرگترین دستاورد فجر امسال بود.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

بازیگر «جان ویک» به بیست سال قبل باز می گردد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، جدیدترین تصاویر از فیلم سینمایی «بیل و تد با موسیقی مواجه می‌شوند» با بازی کیانو ریوز بازیگر مطرح آثار همچون ماتریکس و «جان ویک» توسط کمپانی سازنده این اثر سینمایی منتشر شد. 

نکته قابل توجه درباره این فیلم سینمایی را می‌توان در گریم جالب توجه و تازه «کیانو ریوز» در قامت بازیگر نقش اول این اثر سینمایی دانست. «بیل و تد با موسیقی مواجه می‌شوند» در ژانر علمی تخیلی و کمدی ساخته شده و جزو آثار در شرف اکران طی سال آتی میلادی است. 

  • بیشتر بخوانید: 
  • برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید

«بیل و تد با موسیقی مواجه می‌شوند» نام یک فیلم سینمایی در ژانر کمدی و علمی تخیلی به کارگردانی دین پاریوت. این سومین قسمت از این مجموعه فیلمهای «بیل و تد» می باشد. قسمت اول با عنوان ماجراجویی بسیار عالی بیل و تد (۱۹۸۹) و قسمت دوم با نام سفر وحشیانه بیل و تد (۱۹۹۱) اکران شده و با اقبال خوبی روبرو شدند. 

کیانو ریوز و الکس وینتر بازیگران اصلی هر سه قسمت می باشند. در حال حاضر قرار است این فیلم در تاریخ ۲۱ اوت سال ۲۰۲۰ برای اکران قرار بگیرد. این مجموعه فیلم داستان دو نوجوان تنبل است که در زمان سفر می‌کنند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«اسماعیل»؛ روایتی از ارادت مردم ایران به «امام هشتم (ع)»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نمایش «اسماعیل» به نویسندگی و کارگردانی سینا شفیعی چندی پیش در تماشاخانه سرو انقلاب اسلامی روی صحنه رفت و توانست با استقبال خوبی از تماشاگران مواجه شود. 

محوریت این نمایش مبنی بر اعتقادات اسلامی و اعتقاد و ارادت ویژه شیعیان به چایگاه رفیع «امام رضا (ع)»، امام هشتم شیعیان قرار داده شده است، اتفاقی که می تواند این نمایش را به عنوان یکی از آثار ارزشی نمایش در سال جاری قلمداد کند. 

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار تئاتر طی هفته جاری اینجا کلیک کنید

در خلاصه داستان نمایش «اسماعیل» آمده است: خادم حرم «امام رضا (ع)» که برای شفای پسرش به حرم دخیل بسته است، پیشنهاد خواهرش را برای رفتن به خارج از کشور رد می‌کند. خواهر خادم با مشکلاتی برای تهیه جهیزیه و کسب و کارش مواجه است و به برادرش اصرار می‌کند که او خانه‌اش را بفروشد.

نمایشنامه اسماعیل دارای پیچ و نقاط عطف فراوان و مرموزی است، این پیچ‌های داستانی عجیب و غریب که بر اساس تصادف شکل می‌گیرند، شاید گاها باورپذیری ماجرا را کم‌تر می‌کنند.اما از سویی نگاه دغدغه مند کارگردان نسبت به این موضوع را نشان می دهد. 

قشر‌های مختلفی از جامعه در نمایش اسماعیل حضور دارند. این حسن شخصیت‌پردازی در نمایش است. حتی خادم و خواهرش متعلق به دو قشر فکری هستند. شخصیت‌ها تیپ اجتماعی هستند. شخصیت الی و الهه انگار از دل فیلم‌های اجتماعی بیرون پریده‌اند.

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.

«کوچه قهر و آشتی» روایتی متفاوت از دوران پر التهاب پیش از انقلاب اسلامی ایران

زهرا فردشاد نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون علل نوشتن کتاب «کوچه قهر و آشتی» گفت: من معتقدم انقلاب اسلامی ایران یک رویداد بزرگ در تاریخ کشور بود لذا بیان ابعاد و ارزش‌های این اتفاق مهم برای همه مردم خصوصا نسل نوجوان ارزشمند و مهم است. کتاب «کوچه قهر و آشتی» نیز نگاهی به رویداد‌های دوران پیش از انقلاب و پیروزی انقلاب اسلامی ایران دارد و در عین حال به بخشی از دغدغه‌های زندگی برخی نوجوانان می‌پردازد. 

وی مضمون کتاب «کوچه قهر و آشتی» را مورد بررسی قرار داد و ابراز کرد: کتاب «کوچه قهر و آشتی» حاوی داستان پسر نوجوانی است که در بحبوحه انقلاب اسلامی ایران دوره حساسی از زندگی را پشت سر می‌گذارد این رخداد در محله قدیمی شیراز که به کوچه قهر و آشتی معروف بود رخ می‌دهد. 
  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات به نشر  اینجا کلیک کنید
فردشاد پیرامون شخصیت اول داستان کتاب «کوچه قهر و آشتی» اظهار کرد: فرزاد پسری است که به تازگی وارد دوره نوجوانی شده، وی در این دوره حوادث و رخداد‌های فراوانی را تجربه می‌کند. دایی او یک انقلابی سر سخت بوده و برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران تلاش‌های فراوانی می‌کند، اما ساواک این موضوع را می‌داند و وی را زیر نظر دارد.

این نویسنده در همین راستا ادامه داد: فرزاد نیز در یکی از شب‌ها که بی‌خواب بوده متوجه حضور پنهانی ساواکی‌ها به  خانه و پشت در اتاق دایی خود می‌شود پس از آن ساواکی‌ها دایی فرزاد می‌برند، اما چون فرزاد کمی می‌ترسید جرات بیان موضوع را نداشت این رویداد تحولی عظیم در شخصیت فرزاد ایجاد می‌کند و در ادامه زندگی این نوجوان تحت تاثیر مراحل تکامل روانی و روحی قرار می‌گیرد. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *