صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعلام هشدار در خصوص احتمال وقوع سیلاب در مناطق غربی کشور

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۵۹۸۱۱۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران از افزایش بارش در اواسط هفته خبر داد و گفت: احتمال وقوع سیلاب در مناطق غربی کشور افزایش یافته است.
سیف الله آقابیگی مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد با اشاره به احتمال وقوع سیل در مناطق جنوبی کشور اظهار کرد: برای جبهه بارشی پیش رو در استان هاس غربی و جنوبی غربی کشور اخطاریه و اطلاعیه از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع سیل اعلام شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران تصریح کرد: با توجه به درجه هوا و قالب بارش‌های پیش رو ، به صورت برف پیش بینی شده است، اما در برخی از مناطق شمالی استان خوزستان به صورت بارش باران و توام با برف است و نیاز است همه دستگاه‌های مربوطه و رعایت مراقبت‌های لازم را برای جلوگیری از خسارت وارده انجام دهند.

وی افزود: براساس پیش بینی‌های صورت گرفته اواسط هفته آینده با ورود جبهه بارشی در کشور، میزان بارش شدت بیشتری پیدا خواهد کرد.

به گفته وی؛ لازم است اقداماتی در حوزه ایمنی، مراقبت‌های شخصی و اجتماعی نظیر عدم نزدیک شدن به معابر و کانال‌های آب و جریان‌های سیلاب به صورت سواره و پیاده اجتناب کرد.

آقا بیگی عنوان کرد: بخش‌های دولتی که در این ایام مشغول طرح‌های عمرانی هستند، باید اقدامی در جهت محافظت از تاسیسات و ماشین آلات که در مسیر سیلاب هستند، انجام دهند.
 
وی ادامه داد:کار مشارکتی دستگاه‌های امدادی و هلال احمر با مشارکت سایر دستگاه‌ها دولتی می‌تواند در مدیریت این رویداد طبیعی کمک ویژه‌ای کند.

این مقام مسئول گفت: وزارت نیرو و بخش آب و  فاضلاب لازم است مراقبت‌های ویژه‌ای در تاسیسات و احراز اکیپ‌های عملیاتی برنامه مدیریت سد‌ها و اعمال هشدار به پایین دست سد‌ها به استان مربوطه اعلام شده است برای مدیریت منابع آن صورت گیرد.

آقا بیگی ابراز کرد: طی سیلاب‌های اخیر به مجموعه سد‌ها و مخازن آن خسارتی وارد نشده و عمده خسارت در راه‌های دسترسی به تاسیسات است.

وی افزود: عمده خسارت سیل به راه‌های شهری، بین شهری و روستایی وارد می‌شود و حتما اقدام مربوط به فراهم کردن شرایط برای آبگذری ایمن از جهت بازگشایی و لایروبی مسیر‌ها و آماده سازی بستر رودخانه‌ها برای سیلاب انجام شود.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران عنوان کرد: عدم تصرف حریم بستر رودخانه مهمترین موضوعی است که در کاهش تلفات و خسارت وارده سیلاب تاثیرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: خوشبختانه با مراقبت‌های مردمی و همچنین دستگاه‌های اجرایی برای کاهش تلفات ناشی از سیل اقدامات مناسبی انجام گرفته است، به خصوص بعد از سیلاب اوایل سال ۹۸ مراقبت و سطح هوشیاری افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران عنوان کرد: آگاهی نسبت به وقوع مخاطرات طبیعی مانند سیل می‌تواند میزان تلفات وارده در این بخش را کاهش دهد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *