صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رشد۵۰ درصدی قیمت کام مصرف کنندگان شکر را تلخ کرد

۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰:۰۱
کد خبر: ۵۹۸۰۱۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: در حالی که قیمت شکر درب کارخانه ۴ هزار و ۵۰ تومان است، اما در بازار و با قیمت حدود ۶ هزار و ۲۰۰ تومان عرضه می‌شود.

قاسمعلی حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد درباره وضعیت بازار مواد غذایی اظهار کرد: بازار مواد غذایی پر از کالا است و شاهد عرضه کالا به وفور هستیم.

دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه قیمت‌ها در بیشتر کالا‌ها با ثبات است، افزود: در شکر شاهد یک افزایش قیمت کاذب  در فروش آزاد و دولتی هستیم.

وی گفت: در حالی که قیمت درب کارخانه ۴ هزار و ۵۰ تومان است، اما در بازار با ۵۰ درصد اختلاف و با قیمت حدود ۶ هزار و ۲۰۰ تومان عرضه می‌شود.

حسنی بیان کرد: تقاضای زیادی از طرف واحد‌های صنعتی از قبیل شیرینی و شکلات وجود دارد که توسط بنکداران این تقاضا تامین می‌شود، اما شاهدیم که مقدار زیادی شکر به بنکداران تحویل داده نمی‌شود.

دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه عرضه کم و قطره چکانی موجب شد قیمت افزایش یابد، تاکید کرد: دولت نباید در کار بازار و توزیع کالا دخالت کند بلکه باید نظارت داشته باشد.

وی با بیان اینکه قیمت برنج ایرانی بسته به کیفیت آن از ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۲۲ هزار تومان در بازار موجود است، گفت: قیمت حبوبات در بازار ۱۰ درصد افزایش داشته است.

حسنی تاکید کرد: بازار نیاز به ارز دولتی ندارد و دولت باید اجازه دهد بازار با رقابت خود را تنظیم کند تا زمانی که ارز دولتی وجود دارد فساد هم وجود خواهد داشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *