تلفیق کتاب و هنر اوقات فراغت پر باری را رقم میزند/خانواده کانون فرهنگ سازی برای مطالعه است
احسان احمدی خاوه نویسنده کتاب «بی قرار» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون دلایل پایین بودن سرانه مطالعه در جامعه گفت: متاسفانه سطح مطالعه در کشور ما بسیار پایین است و این مهم را ابتدا در خانواده و بعد جامعه و هنجارهای آموزشی باید جستجو کرد
وی شغل دوم خود را معلمی دانست و ابراز کرد: سیستم آموزش نیازمند ایجاد انگیزه بیشتر برای کودکان و نوجوانان برای مطالعه است.
خاوه ارزش و توجه کتاب در بین کودکان را مورد ارزیابی قرار داد و بیان کرد: کتاب نتوانسته جایگاه خود را در بین کودک و نوجوان پیدا کند، ارزش کتاب و کتابخوانی را در بین بچهها میتوان ارزیابی کرد، همین بی توجهی به کتاب در آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد و شاهد جامعهای با سرانه مطالعه پایین خواهیم بود.
وی فضای مجازی را یکی دیگر از معضلات پیش روی جامعه امروزی عنوان و تصریح کرد: کار فضای مجازی در انتقال اطلاعات همانند فست فود است که در طول روز میخوریم، این نوع غذا اجازه صرف غذاهای اصلی و مقوی را نمیدهد، بدین ترتیب نمیتوانیم مواد مغذی مورد نیاز و سالم را به بدن برسانیم. در عین حال سیر هستیم.
وی پر کردن اوقات فراغت با خواندن کتاب را کاری ارزشمند دانست و بیان کرد: پر کردن اوقات فراغت با خواندن کتاب کاری ارزشمند است، اما من معتقدم پرداختن به هنر و فرهنگ باید همواره مد نظر قرار بگیرد، پر کردن اوقات فراغت با استفاده از موسیقی نقاشی سینما و حتی رفتن به موزه میتواند روح مخاطبان را خلاق کند، خواندن کتاب و تلفیق آن با هنر کاری بسیار ارزشمند و تاثیرگذار در اوقات فراغت خواهد بود.
خاوه در مورد کتابی که هم اکنون در حال نگارش آن است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر مشغول نگارش کتابی با عنوان لانه جاسوسانه که به عملیات آزادسازی بخشهایی از ارتفاعات منطقه جاسوسان هستم، این کتاب به فعالیت های نیروهای سپاه و بسیج در سال ۱۳۹۰ که در این ارتفاعات رخ داده بوده می پردازد.
انتهای پیام /