صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جذابیت فضای مجازی افراد را از مطالعه کتاب غافل کرده است

۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۹:۵۱
کد خبر: ۵۹۷۴۹۸
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
یک نویسنده کتاب گفت: جذابیت‌های فضای مجازی به حدی است که بسیاری از افراد جامعه تمام اوقات فراغت خود را صرف جستجو در در این فضا می‌کنند. این بستر باعث شده تا بسیاری از خوانندگان کتاب هم از فرصت مطالعه خود کم کرده و به فضای مجازی روی آورند.

حسن احمدی در گفت‌وگو با ، پیرامون علت بی‌توجهی جامعه به فرهنگ کتاب و کتابخوانی گفت: واقعیت امر کتاب و خرید این محصول فرهنگی عمدتاً از سبد کالای خانوار‌ها حذف شده است، از سویی قیمت کتاب می‌تواند عاملی بر این مهم باشد و از سوی دیگر به دلیل تامین اقلام ضروری کتاب در انتهای فهرست سبد کالایی خانوار قرار گرفته است. 

وی با اشاره به گسترش فضای مجازی و تاکید کرد: جذابیت‌های فضای مجازی به حدی است که بسیاری از افراد جامعه تمام اوقات فراغت خود را صرف جستجو در در این فضا می‌کنند. این بستر باعث شده تا بسیاری از خوانندگان کتاب هم از فرصت مطالعه خود کم کرده و به فضای مجازی روی آورند. 


احمدی عدم شناخت جامعه از کتاب‌های ارزشمند را یک مشکل بزرگ دانست و تاکید کرد: متاسفانه تعداد کتاب‌های که ارزش بسیاری از لحاظ محتوا و اطلاعات برای مخاطبان دارند بسیار است، اما دیدن نشدن کتاب‌های ارزشمند و با محتوا خود معضلی بزرگ بوده که به آن توجهی انجام نشده است، بدین ترتیب بسیاری از کتاب‌های خوب مهجور باقی مانده‌اند و کتاب‌های که سطحی‌تر هستند برای مدت کوتاه در بازار رواج پیدا می‌کند.

وی به معرفی اولین کتاب خود که در سال ۶۵ نوشته شده پرداخت و ابراز کرد: کتاب «یک پرواز هزار پروانه» اولین کتاب من بود که در اولین چاپ خود تیراژ ۱۲۰۰۰ از آن تولید شد، هم اکنون تعداد تیراژ کتاب‌هایی که به چاپ می‌رسد بسیار پایین است و این ضرر فراوانی را برای نویسنده به همراه دارد.

احمدی در مورد طرح نذر کتاب ابراز کرد: طرح نذر کتاب یکی از رویکرد‌های مهم و ارزشمندی است که طی سال‌های اخیر در جامعه رواج یافته است، اما چنانچه به آن بها داده شود و از سوی برخی سرمایه گذاران مورد توجه قرار بگیرد قطعاً می‌تواند رویکردی مناسب برای جامعه امروز محسوب شود.

وی اشاره‌ای به آسیب‌های حوزه نویسندگان داشت و تصریح کرد: تعداد نویسندگان خوبی که قادر به تولید محتوای ارزشمند باشند بسیار زیاد است، اما این مسئله که اثرشان در کجا چاپ شود و توسط کدام ناشر به چاپ برسد دغدغه‌ای برای این نویسندگان محسوب می‌شود.

نویسنده کتاب «آدم‌های غلط» انتقادی به تغییر و تحول مدیریتی در انتشاراتی‌ها داشته و ابراز کرد: تغییر در مدیریت انتشاراتی‌ها سبب می‌شود که بسیاری از برنامه‌ها دچار تغییر و تحول شوند، بسیاری از کتاب‌ها که برای چاپ آماده شده‌اند از دستور کار خارج شده و سال‌ها بعد و با روی کار آمدن مدیران بعدی دوباره برای چاپ آماده می‌شود.

احمدی فرصت طلبی برخی از ناشران را برای انتشار برخی کتاب‌ها مورد بررسی قرار داد و خاطرنشان کرد: برخی ناشران محتوای تولید شده توسط نویسندگان را تحویل می‌گیرند، اما پس از مدتی به بهانه‌های متعدد آن را پس می‌دهند و چند ماه بعد نویسنده متوجه می‌شود که از اثر وی کپی برداری شده و به صورت غیرمجاز به چاپ رسیده است.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *