صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مشارکت در همه عرصه‌ها به ویژه انتخابات یک تکلیف و مسئولیت اجتماعی است

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۹۷۲۷۷
یک کارشناس فقه و حقوق با بیان اینکه با شرکت کردن در انتخابات، نعمت حکومت اسلامی را شکر می‌کنیم، گفت: مشارکت فعال اجتماعی در همه عرصه‌ها به ویژه انتخابات یک تکلیف و مسئولیت اجتماعی است و باید هر یک از مسلمانان بدان قیام کنند.

فاطمه انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به اهمیت شرکت در انتخابات بیان داشت: علاوه بر تکلیف سیاسی و اجتماعی که شرکت مستقیم مردم در تعیین سرنوشت محسوب می‌شود، نگاه دیگری نیز به این رویداد مهم وجود دارد و آن تکلیفی شرعی و اعتقادی است.

وی ادامه داد: تکلیف مهمی که اگر از انجام آن سربا زنیم باعث تسلط سیاسی و اقتصادی و حتی نظامی معاندین و دشمنان بر ایران اسلامی می‌شود. در حالی که طبق قاعده نفی سبیل، «وَلَن یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلا» هر امری که راه نفوذ و تسلط کفّار بر مسلمانان را باز کند حرام است.

انصاری افزود: مشارکت فعال اجتماعی در همه عرصه‌ها به ویژه انتخابات یک تکلیف و مسئولیت اجتماعی است و باید هر یک از مسلمانان بدان قیام کنند؛ چنانچه خداوند می‌فرماید: هیچ قدمی که کافران را به خشم می‌آورد برنمى‌دارند و در مقابل دشمنى به پیروزی‌ای دست نمى‏‌یابند مگر اینکه به سبب آن، عمل صالحى براى آنان در کارنامه اعمالشان نوشته مى‌شود. (سوره توبه، آیه ۱۲۰). هر کس پای صندوق رأی می‌آید، در واقع رأی به جمهوری اسلامی، رأی به قانون اساسی و رأی به اسلام می‌دهد.

این دکتری فقه و حقوق افزود: ما با شرکت کردن در انتخابات، نعمت حکومت اسلامی را شکر کرده و با حضور پرشور در انتخابات، دشمنان قسم خورده این کشور مایوس و ناامید می‌شوند، و این شرکت گسترده مردم به جهان می‌فهماند که مردم این کشور همچون اوایل انقلاب پیرو خط امام(ره) و رهبری هستند و ذره‌ای از آرمان‌های امام(ره) و شهدا عقب نشینی نکرده‌اند؛ و جمهوری اسلامی، به برکت این ملت با صلابت و قدرتمند ایستاده است.

انصاری با اشاره به حضور حداکثری مردم و انتخاب آزادانه اصلح گفت: مردم کشور باید همانند ۲۲ بهمن حماسه دیگری بیافرینند و با حضور حداکثری خود در پای صندوق‌های رأی مانع از برنامه‌ریزی دشمنان برای کشور اسلامی ایران شوند و مشت محکمی به دهان دشمنان بزنند؛ لذا همه سلیقه‌ها و گرایش‌ها به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همه آن‌هایی که ایران را دوست دارند پای صندوق‌های رأی بیایند. چرا که این حضور مردم است که تاکنون انقلاب را با طراوت و با نشاط نگه داشته است.

این مدرس دانشگاه با تاکید بر انتخاب اصلح گفت: اگر افراد امین و مؤمن با معیار‌های قرآنی از جمله ایمان، تقوا، وفای به عهد، ولایت پذیری، دشمن ستیزی، رسیدگی به حال محرومین و مستضعفین و شجاعت را انتخاب کنیم، در آن صورت انتخاب، یک انتخاب ارزشی و پسندیده خواهد بود. این انتخاب می‌تواند دین خدا را در مقابل کفر و نفاق یاری دهد و موجب رضایت خدا و رسولش گردد و طبعاً انتخاب نادرست و ناآگاهانه و یا «عدم شرکت در انتخابات» موجب تضعیف دین و دین‌مداران و تضعیف نظام اسلامی خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *