پتروشیمی شهید تندگویان سه تفاهم نامه همکاری با سازندگان ایرانی امضا کرد
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با اشاره به ضرورت ثبات و پایداری تولید محصولات زنجیره پلیاتیلن ترفتالات در صنعت پتروشیمی از امضای سه تفاهم نامه مهم با سازندگان و شرکتهای دانش بنیان ایرانی خبر داد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان تاکید کرد: تولید سالانه بالغ بر یک میلیون تن انواع محصولات زنجیره پلیاتیلن ترفتالات که در صنایع بسته بندی مواد غذایی، انواع بطری، نساجی و ... دارای کاربردهای فراوانی در کشور بوده، مشارکت با سازندگان داخلی برای تامین کالا و تجهیزات از نان شب هم واجبتر بوده و افزایش همکاریها به شرایط تحریم ربطی ندارد و همواره به عنوان یک سیاست و برنامه کلیدی در دستور کار قرار دارد.
وی، ادامه داد: اولین توافق انجام شده با یک شرکت دانش بنیان ایرانی به منظور طراحی و ساخت دکانترهای عمودی واحد «پی. تی.ای دو» بوده که با ساخت این تجهیز ضمن توقف واردات تجهیزات از ژاپن به طور متوسط سالانه ۱۰۰ هزار یورو صرفه جویی ارزی حاصل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با اعلام اینکه پیشتر با این شرکت دانش بنیان همکاری به منظور طراحی و بومی سازی پمپهای سانداین پتروشیمی شهید تندگویان انجام شده بود، تصریح کرد: این شرکت با طراحی و ساخت پمپها زمینه صرفه جویی ۱۲۰ هزار یورویی را برای این زنجیره تولید محصولتت پلیاتیلن ترفتالات فراهم کرده بود.
وی همچنین از امضای تفاهم نامه دیگری با یک شرکت ایرانی با هدف طراحی و ساخت همزنهای واحد «پی. تی.ای دو» خبر داد و افزود: این شرکت هم پیشتر در زمینه ساخت سانتریفیوژ افقی واحد «سی اف» با پتروشیمی شهید تندگویان سابقه همکاری داشته که این همکاری ضمن بی نیازی از واردات تجهیزات مشابه از کشورهای اروپایی صرفه جویی ارزی سالانه حدود ۵۰ هزار یورویی به ارمغان اورده است.
قاسمی شهری همچنین از امضای سومین تفاهم نامه همکاری با یک شرکت ایرانی با هدف بومی سازی قطعات کنترل ولوهای مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان خبر داد و افزود: این شرکت ایرانی از گذشته هم در این مجتمع پتروشیمی فعال بوده و در زمینه ساخت کنترل ولوهای مجتمع که پیش از آن از ژاپن و کشورهای اروپایی وارد میشده صرفه ارزی ۴۰ هزار یورویی برای کشور حاصل شده است.
به گفته او، پتروشیمی شهید تندگویان علاوه بر قطعات مکانیکی، برای بومیسازی قطعات ابزار دقیق، مواد شیمیایی و... از شرکتهای سازنده و دانش بنیان ایرانی حمایت کرده که این این مشارکتهای برد-برد زمینه سازی بی نیازی تنها مجمتع زنجیره پلیاتیلن ترفتالات از واردات کالا و تجهیزات خارجی شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *