صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

الهیان: ساز و کار قوی برای نظارت بر مجلس نداریم

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷:۵۹
کد خبر: ۵۹۶۹۳۰
نماینده مجلس در دوره هشتم با بیان اینکه ساز و کار نظارتی قوی برای نظارت بر مجلس نداریم،گفت: همین است که ٩٠نماینده فعلی با فساد‌های اخلاقی و اقتصادی برای حضور در دوره بعدی مجلس رد صلاحیت می‌شوند و معاونت نظارت مجلس در قیاس با معاونت قوانین ضعیف عمل کرده است.
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، زهره الهیان در نشست خبری بانوان شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با اصحاب رسانه که عصر امروز در خبرگزاری تسنیم برگزارشد، اظهار داشت: یکی از مشکلات در همه دوره‌ها و خصوصا این دوره مجلس که کاملا مشهود است، ضعف نظارت بر نمایندگان است.
 
وی با بیان اینکه سازوکار نظارتی قوی برای نظارت بر مجلس نداریم، افزود: همین است که ٩٠نماینده فعلی با فساد‌های اخلاقی و اقتصادی برای حضور در دوره بعدی مجلس رد صلاحیت می‌شوند و معاونت نظارت مجلس در قیاس با معاونت قوانین ضعیف عمل کرده است.
 
الهیان ادامه داد: در جلسات علنی مجلس با نمایندگانی مواجهیم که دیر می‌ایند و غیبت دارند و می‌بینیم که بحای پیگیری حقوق و مطالبات مردم، فکر انجام فعالیت‌های منفعت طلبانه هستند. وقتی ملاک انتخاب نمایندگان، سفره‌های رنگین و شناسنامه‌هایی که می‌خرند باشد، چنین اتفاقاتی می‌افتد و این با مجلسی که امام فرمودند، مطابقت ندارد. 
 
نماینده مجلس در دوره هشتم افزود: ورود پول‌های کثیف باعث شده، نمایندگانی که با این پول‌ها وارد مجلس می‌شوند خود را وامدار سرمایه داران بدانند و بجای دفاع از حقوق مردم ز این سرمایه داران حمایت کنند. 
 
الهیان تصریح کرد: در یازدهمین دوره مجلس باید نگرانی‌ها و چالش‌های اصلی جامعه برطرف شود؛ مشکلاتی از قبیل جوانان، مسکن، اشتغال از جمله نگرانی‌های جدی مردم است و باید در محور فعالیت‌های اصلی مجلس بعدی قرار گیرد. 
 
عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب بیان داشت: از سوی دیگر، موضوع سلامت هم با زندگی مردم سروکار دارد که با ارتقا سلامت و بهداشت و آموزش و فرهنگسازی در این زمینه می‌توانیم منشا اثرباشیم.
 
الهیان گفت باید به این سمت برویم که نگرانی مردم به اشتغال را رفع کنیم امروز ١٥میلیون جوان دارند فرصت ازدواج را از دست می‌دهند و برای نداشتن شغل و مسکن نمی‌توانند ازدواج کنند باید جمع جوانان متخصص راکمک و حمایت کنیم. دولت می‌تواند مکان‌ها و وام‌های بلندمدت برای این منظور به جوانان اختصاص دهدو ٥هزار شرکت دانش بنیان ظرفیت تبدیل شدن به ٤٠٠هزار شرکت را دارند. 
 
وی یادآور شد: در عرصه اقتصاد بین الملل رایزنان باید در در دیگر کشور‌ها تلاش کنند از طریق صدور دانش و فناوری یاید جایگاه خود را بیابیم نه با صدو نفت. 
 
الهیان اضافه کرد: مشکل مسکن، موضوع پیچیده است اقای روحانی با نماد کلید وارد عرصه سیاسی شد ولی کلید ایشان هیج مسکن مهری را باز نکرد و افتخار آقای اخوندی این بود که در زمان او هیچ مسکن مهری افتتاح نشد. 
 
این عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب بیان داشت: متاسفانه به مسکن اجتماعی هم پرداخته نشد، این شد که جوانان و طبقات ضعیف در این باره مشکل دارند؛ چه مافیایی پشت سر ساخت مسکن است که هرروز تصاعدی قیمت آن بالا می‌رود؟ 
 
وی خاطرنشان کردبانک‌هایی که بنگاهداری می‌کنند و با ورود به عرصه ساخت و ساز مسکن و بدون مالیات دادن، باعث شده اند قیمت مسکن بالا رود و اتفاقا فرارمالیاتی هم دارند. 
 
بیشتر بخوانید:
الهیان تاکید کرد: در تهران ٤٥٠هزار واحد مسکونی خالی داریم که مالیات هم به ان تعلق نمی‌گیرد و فرار مالیاتی است. مالیات باید به ٩٠درصد سپرده داران میلیاردی تعلق بگیرد باید تا تنفس مالیاتی به اقشار ضعیف و کم درامد بدهیم؛ چرا میلیاردر‌ها باید از پرداخت مالیات فرار کنند. 
 
این عضو شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب افزود: در بازار ارز و سکه با نداشتن سیستم مالیاتی شاهد حضور سلطان‌های سکه و ارز هستیم و از قبل آن شاهد ایجاد نقدینگی چند هزار میلیاردی در کشور شده ایم و در ادامه آن گرانی و تورم نیز به جامعه تحمیل می‌شود و پول ملی هم کم ارزش می‌شود. 
 
وی بیان داشت: زنان سرپرست خانوار ما نیاز به حمایت دارند. ما برای زنان بد سرپرست برنامه نداریم و معاش بانوان خانه دار باید تامین شود زنان خانه دار ما از تامین اجتماعی برخوردار نیستند و داریم به سمت حذف بیمه می‌رویم و متاسفانه شاهدیم بیمه قالیبافان خذف می‌شود و مالیات سلبریتی‌ها حذف می‌شود
 
الهیان گفت: مجلس قدرتمند می‌تواند شکاف طبقاتی و بی عدالتی را بارای مردم حل کند. 
 
وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های شورای ائتلاف برای رسیدگی به مفاسد اقتصادی گفت. در این حوزه اعتقادم این بود که مجلس باید از خود شروع کند، مجلس باید پاکدست باشد تا بتواند دولت را سرخط بیاورد و جلوی فساد دولت و دیگر دستگاه‌های اجرایی دیگر را بگیرد. رسیدگی به مفاسد اقتصادی نباید از طیف و جریان مقابل باشد. جریان انقلابی معتقد است باید از خود شروع کند، بحث شفافیت می‌تواند از پیگیری مسائل خیانت بار و مضر بپرهیزد. در مجلس آینده مصوب کردن شفافیت آرا نمایندگان می‌تواند از بسیاری از تصویب قوانینی که به بیراهه می‌رود، جلوگیری کند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *