ما باید آنقدر قوی شویم که دشمن فکر تعرض به کشور ما در ذهنش خطور نکند
وی با اشاره به بیانات اخیر فرمانده معظم کل قوا در دیدار با فرماندهان نیروی هوایی ارتش در روز نوزدهم بهمن، گفت: لازمه قوی شدن کشور این است که کشور ما در همه حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و ... قدرتمند شود.
امیر سیاری با بیان اینکه ما قصد تعرض به هیچ کشوری را نداشته و نخواهیم داشت، گفت: ما تهدیدی برای سایر کشورها نیستیم.
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه امروز قدرت نظامی ما رشد جهشی داشته است اما این قدرت برای حفظ امنیت کشور است نه به منزله تهدیدی برای سایر کشورها، گفت: ما باید آنقدر قوی شویم که دشمن فکر تعرض به کشور ما در ذهنش خطور نکند.
وی با بیان اینکه ما اگر قوی باشیم در مذاکرات بینالمللی محکم پشت میز مینشینیم، ادامه داد: ما اگر قوی شویم دشمن میداند اگر دشمن تعرضی به ما کند، جوابی پشیمانکننده دریافت خواهد کرد.
امیر سیاری با بیان اینکه دکترین یا رهنامه جمهوری اسلامی ایران دفاعی و مبتنی بر توان بازدارندگی است، عنوان کرد: برای رسیدن به بازدارندگی ما در وهله اول نیازمند «نیروی انسانی» هستیم.
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه نیروی انسانی هم میتواند یک سازمان را به اوج برساند هم میتواند باعث ورشکستگی یک سازمان شود، تصریح کرد: نیروی انسانی کیفی میتواند برای یک سازمان رشد جهشی ایجاد کند.
وی ادامه داد: نیروی انسانی کیفی باید متعهد، مبتکر، خلاق، مومن، متفکر، مخلص، منضبط، ولایتمدار و ایثارگر باشد.
امیر سیاری با بیان اینکه مطمئنا با وجود همه فشارها علیه کشورمان، در گام دوم انقلاب رشد جهشی بیشتری نسبت به گام اول خواهیم داشت، گفت: ایمان، شجاعت و دانش، سه ویژگی محوری نیروی انسانی نظامی است که در کلام فرمانده معظم کل قوا به آنها اشاره شده است.
وی با بیان اینکه شجاعت و سلحشوری از ویژگیهای تمییز دهنده نیروی انسانی نظامی نسبت به سایر نیروهای انسانی است، گفت: نظامی منهای شجاعت مساوی با صفر است.
بیشتر بخوانید:
امیر سیاری با بیان اینکه ما باید روز به روز دانش خود را در کاری که انجام میدهیم افزایش دهیم، عنوان کرد: امروز اگر در عرصه دانش نظامی یک روز غفلت کنیم، به اندازه یک سال عقب میافتیم.
امیر سیاری با بیان اینکه جنگ امروز، جنگ علم است، گفت: جنگ امروز در زمین، هوا، فضا. دریا، سایبر، جنگ علم است.
وی در پایان گفت: آن فرماندهای موفق است که یگان تحتنظر خود را رشد بدهد و این رشد ابعاد مختلف جسمانی، بصیرتی، علمی و ایمانی را شامل میشود.