کابوس ساکنان اراضی اشغالی؛ گمانه زنی ها درباره شکست احزاب در تشکیل کابینه قوت گرفت
اراضی اشغالی در آستانه برگزاری انتخابات سراسری سوم با کابوس جدیدی مواجه شده است؛ ناکامی چند باره در تشکیل کابینه و برگزاری انتخابات چهارم.
بحران سیاسی در رژیم صهیونیستی پس از طی دو ایستگاه ناکام انتخابات پارلمانی ماههای آوریل و سپتامبر، اکنون به ایستگاه انتخابات سوم سراسری برای انتخاب مستقیم نخست وزیر رسیده است؛ این در حالی است که آرایش سیاسی در اراضی اشغالی تغییری نکرده و نظرسنجیها نشان دهنده تداوم ناکامی احزاب عمده در رسیدن به سقف ۶۱ کرسی برای تشکیل کابینه هستند.
نظرسنجی مشترک «آی ۲۴ نیوز» و «اسرائیل هیوم» در مورد شرایط دو حزب عمده «لیکود»، حزب متبوع «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «آبی و سفید»، حزب متبوع «بنی گانتز» در انتخابات پیش رو نشان میدهد، آبی و سفید همچنان با اختلافی اندک از لیکود پیش است.
براساس این نظرسنجی آبی و سفید ۳۴ و لیکود ۳۲ کرسی را در انتخابات را کسب میکنند؛ فهرست مشترک عربی به عنوان سومین حزب عمده رژیم صهیونیستی ۱۴، «یامینا»، ۹ و «شاص»، ۸ کرسی را به دست میآورند.
ضمن اینکه ۴۰ درصد ساکنان اراضی اشغالی فکر میکنند احتمالا انتخابات چهارم در راه خواهد بود؛ ۲۸ درصد با اطمینان گفتند که انتخابات سوم منجر به تشکیل کابینه نمیشود.
در نظرسنجی دیگری که در این زمینه توسط کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی انجام شد ۷۴ درصد شرکت کنندگان احتمال میدادند که انتخابات چهارم در اراضی اشغالی در راه است؛ براساس این نظرسنجی، یک چهارم اراضی اشغالی ترجیح میدادند که به جای پیروزی نتانیاهو در انتخابات سوم، انتخابات چهارم برگزار شود.
رژیم صهیونیستی در سه فرصت پس از انتخابات پارلمانی آوریل، سپتامبر و ضرب الاجل رئیس این رژیم شاهد ناکامی نتانیاهو و گانتز در تشکیل کابینه بوده است. به نظر میرسد سقف ۶۱ کرسی برای تشکیل کابینه همچنان از دسترس احزاب مدعی دور باشد.
اختلاف نظرهایی که تاکنون در مسیر تشکیل کابینه وجود داشتند، به قوت خود باقی هستند. «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی که یکی از مهمترین عوامل ناکامی نتانیاهو در تشکیل کابینه بوده، با انتشار توییتی ضمن انتقاد از نتانیاهو گفت: «او حاضر است به خاطر مصونیت همه چیز را به یهودیهای حاردی (بنیادگراهای صهیونیست) بفروشد.»
اراضی اشغالی در ماههای گذشته شاهد درگیریها و اختلاف نظرهای سیاسی عمدهای بوده که سبب شده بخش عمدهای از کابینه دچار اختلال در خدمات شوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *