صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

علائم آلزایمر را بشناسید

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۸:۰۴
کد خبر: ۵۹۵۸۷۵
آلزایمر یک بیماری عصبی پیش‌رونده است که سلول‌های مغزی افراد را درگیر می‌کند و هر ساله افراد بسیاری را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، بیماری آلزایمر یا بیماری فراموشی، بیماری آلزایمر، یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که به تدریج توانایی‌های ذهنی بیمار تحلیل می‌رود. این اختلالات حافظه بر روی عملکرد‌های اجتماعی و شخصی بیمار تأثیر گذاشته و می‌تواند افسردگی، عصبانیت و پرخاشگری ایجاد کند. بارزترین نوع از انواع مختلف زوال عقل، اختلال حافظه‌است.

اختلال حافظه معمولاً به تدریج ایجاد شده و پیشرفت می‌کند. آلزایمر، یک بیماری مغزی پیش‌رونده و غیرقابل برگشت است.

در ادامه فهرستی از علائم شایع بیماری آلزایمر را می‌خوانید:

۱-اضطراب و استرس از شاخص‌های اولیه آلزایمر هستند، زیرا علائم این مشکلات روانی اغلب در مراحل اولیه آلزایمر بروز می‌کند.

۲-یکی دیگر از علائم زوال عقل بروز مشکلات در زمینه نوشتن است. فردی که مشکلی در املای کلمات ندارد، ممکن است ناگهان در این زمینه دچار مشکل شود.

۳-کاهش توانایی در به خاطرسپاری و به یاد آوردن اطلاعات جدید را نیز می‌توان از دیگر علائم آلزایمر دانست. بیمار مبتلا به این بیماری ممکن است اغلب مسائل را فراموش نماید، بالاخص مسائلی را که جدیداً اتفاق افتاده باشند فراموش می‌نمایند.

۴-مشکلات گفتاری ازجمله این علائم است که در افراد مبتلا به آلزایمر مشاهده می‌شود. بیماران ممکن است توقف‌های گفتاری، کاهش دامنه لغات و نیز استفاده نابه‌جا از کلمات را شاهد باشند.

۵-اختلال در خواب و کمبود خواب در حالت مزمن از علائم آلزایمر و زوال عقل به شمار می‌روند.

۶-تغییرات در شخصیت و رفتار افراد که این تغییرات شامل بی تفاوتی، ترس و یا رفتار‌های نا مناسب نیز هست.

۷-گم کردن زمان و مکان هشدار دهنده‌های بروز آلزایمر است. فرد مبتلا به بیماری آلزایمر ممکن است در خیابان راه خود را گم کند و نداند که چگونه به آنجا رفته است و یا نتواند از آنجا راه خانه خود را دوباره پیدا نماید.

۸- ایجاد مشکل در انجام کار‌های روزمره می‌تواند نشانه‌ای از بیماری آلزایمر باشد.

۹- فرد مبتلا به بیماری آلزایمر ممکن است نسبت به وقایع و رویداد‌های محیط زندگی و خانواده اش کاملاً‌بی تفاوت بنظر بیاید و انگیزه خود را از دست بدهد.

این عوامل بخشی از علائم ابتلا به آلزایمر در میان افراد مستعد این بیماری است.در واقع آلزایمر اگر تشخیص داده نشود، افراد مبتلا فرصت مشارکت در درمان‌های کلینیکی این بیماری را از دست خواهند داد. افزایش آگاهی در مورد اشکال مختلفی که بیماری آلزایمر می‌تواند به خود بگیرد گام مهمی در تشخیص بموقع آن خواهدبود؛ اما این نشانه‌ها براحتی نادیده گرفته می‌شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *