صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

داوری فوتبال ایران قربانی معادلات انتخاباتی؛ لزوم رسیدگی سریع وزارت ورزش به ثبت‌نام ممبینی

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶:۱۹
کد خبر: ۵۹۵۳۵۵
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
ثبت‌نام رئیس کمیته داوران در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال ابهاماتی دارد که باید به آنها پاسخ داده شود.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، ثبت‌نام رئیس کمیته داوران برای شرکت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال به یک بحران و ابهام بسیار بزرگ در فوتبال ایران تبدیل شده و اعتراض‌های زیادی را به دنبال داشته است.

بررسی اتفافات به خوبی نشان می‌دهد به دنبال ثبت‌نام ممبینی برای حضور در انتخابات ریاست، طیف هواداری، رسانه‌ها و پیشکسوتان داوری عملا بحث شائبه تبانی انتخاباتی - فوتبالی را مطرح کرده‌اند.

این اتفاق در شرایطی رخ داده که مدیریت فدراسیون فوتبال و حتی وزارت ورزش به عنوان متولی ورزش کشور نسبت به این موضوع بسیار مهم و حیاتی سکوت اختیار کرده‌اند و باید به این موضوع ورود کند و در این مدت هم به تبعات و حاشیه‌های این ثبت‌نام توجهی نداشته‌اند. 

طبق اساسنامه تمام افرادی که می‌خواهند برای ریاست فدراسیون ثبت‌نام کنند باید از ۱۰ نفر از اعضای مجمع عمومی فدراسیون فرم معرفی‌نامه بگیرند و حالا هدایت ممبینی رئیس کمیته داوران که در هیئت رئیسه فدراسیون هم عضویت دارد به خاطر شفاف‌سازی باید به جامعه فوتبال ایران شفاف اعلام کند از کدام یک از اعضای مجمع فرم معرفی‌نامه گرفته و مدیرعامل چند باشگاه برای شرکت در انتخابات به او فرم داده‌اند.

در هر صورت رئیس کمیته داوران ارتباط مستقیم با بحث چینش داوری مسابقات لیگ برتر و لیگ یک دارد و همین موضوع می‌تواند از این پس باعث شود داوری مسابقات تمام تیم‌هایی که از حضور ممبینی در انتخابات حمایت کرده‌اند با ابهام و شائبه‌های حیرت‌انگیز روبرو شود. هر اشتباه داوری به نفع این تیم‌ها هم با احترام به قشر زحمتکش داوری فوتبال کشور زمینه‌ساز یک بحران بزرگ می‌شود و به همین ترتیب باید رسما در اولین قدم مشخص شود که چه باشگاه‌ها و هیئت‌هایی به ممبینی فرم معرفی نامه داده‌اند.

ابهام قابل تامل بعدی این است که رئیس کنونی کمیته داوران چرا قبل از اینکه برای انتخابات ثبت‌نام کند بدون توجه به این شائبه و ابهاماتی که ممکن است فوتبال کشور را با چالش روبرو کند چرا از سمت خود استعفا نداد تا به تمام حرف و حدیث‌ها پایان بدهد. به هر صورت یک سوال هم این است که آیا ریاست کمیته داوران تاثیری در برنامه‌های انتخاباتی ممبینی داشته است یا خیر؟ از نظر انتخاباتی و مهندسی آرا مجمع عمومی هم می‌توان ابهاماتی درباره ثبت‌نام رئیس کمیته داوران در انتخابات ریاست مطرح کرد.

به هر حال چینش تیم داوری مسابقات ۳۲ باشگاه در لیگ‌های فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی ارتباط مستقیم با رئیس کمیته داوران دارد و دو داور هم در مجمع حق رای دارند و به همین ترتیب با استفاده از این موقعیت رئیس کنونی کمیته داوران می‌تواند شانس خوبی برای موفقیت در انتخابات برای خودش دست و پا کند که این ابهام به نوعی می‌تواند تبعیض در انتخابات و سوءذ استفاده از جایگاه به حساب بیاید.

در نهایت، اما از حیدر بهاروند سرپرست فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ، اعضای هیئت رئیسه و مسئولان وزارت ورزش انتظار می‌رود با توجه به فضای پر تنش هواداری فوتبال ایران در شبکه‌های اجتماعی و تقابل‌هایی که وجود دارد و از طرف دیگر رقابت چند تیم در بالا و پایین جدول رسیدگی جدی در اسرع وقت نسبت به این پرونده و شائبه بسیار مهم داشته باشند. در این وضعیت فوتبال ایران نیاز دارد که مسابقاتش به دور از هر گونه شائبه و ابهام برگزار شود.

گفتنی است؛ بسیاری از باشگاه‌های فوتبال ایران هم به این موضوع حساس شده‌اند و خواهان رسیدگی به این چالش انتخاباتی هدایت ممبینی و امتیاز بزرگی که از آن بهره می‌برد هستند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *