جنگ سیاسی نتانیاهو و گانتز؛ آبی و سفید از لیکود پیشی گرفت
نظرسنجیها و تحولات در اراضی اشغالی در آستانه سومین انتخابات سراسری در کمتر از یک سال، از تداوم بن بست سیاسی در رژیم صهیونیستی حکایت دارد.
- احتمال لو رفتن اطلاعات بیش از ۶.۴ میلیون نفر از ساکنان اراضی اشغالی
اطلاعات شخصی ۶.۴ میلیون نفر از ساکنان اراضی اشغالی که توسط حزب «لیکود»، حزب متبوع «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی جمع آوری شده بود، در معرض خطر افشا شدن قرار دارد.
نشت اطلاعاتی به وجود آمده در اراضی اشغالی سبب نگرانیهای عمدهای شده است.
- نوک تیز پیکان انتقادات گانتز به سوی نتانیاهو
«بنی گانتز»، رئیس حزب و آبی و سفید، از روز یکشنبه حملات شدیداللحنی را علیه نتانیاهو آغاز کرده است. گانتز که روز گذشته در انتقاد به کابینه نتانیاهو توییتهای متعددی منتشر کرد، این روند را در سخنرانی انتخاباتی خود ادامه داد.
گانتز اعلام کرد سالانه ۵۰۰۰ نفر از ساکنان اراضی اشغالی به دلیل ناکامی و فروپاشی نظام درمانی و بهداشتی جان خود را از دست میدهند. وی همچنین به سیاستهای نژادپرستانه نتانیاهو به ویژه علیه اتیوپیاییها انتقاد کرده و گفت برخی از حامیان لیکود اعلام کرده اند که در انتخابات پیش رو به آبی و سفید رای خواهند داد.
موضوع سیستم بهداشت و درمان رژیم صهیونیستی برای سومین بار در هفته گذشته مرکز ثقل انتقادات گانتز از نتانیاهو قرار گرفت.
- تداوم بن بست سیاسی در رژیم صهیونیستی
نظرسنجیهای اخیر در رژیم صهیونیستی از تداوم بن بست سیاسی در اراضی اشغالی خبر میدهد. براساس آخرین نظرسنجی انجام شده توسط کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی، بن بست در اراضی اشغالی که از زمان برگزاری انتخابات پارلمانی ماه آوریل آغاز شده، همچنان ادامه دارد و پس از انتخابات دوم مارس نیز ادامه خواهد داشت.
براساس نظرسنجی مذکور، حزب آبی و سفید در انتخابات پیش رو به عنوان بزرگترین حزب اراضی اشغالی ۳۵ کرسی را از آن خود خواهد کرد. لیکود نیز ۳۳ کرسی را از آن خود میکند. این نتیجه به ترتیب ۲ و یک کرسی بیشتر از انتخابات پیشین است.
در مجموع نیز احزاب راستگرا ۵۳ کرسی و احزاب چپگرا ۵۹ کرسی را از آن خود خواهند کرد. از آن جا که سقف کرسیهای لازم برای تشکیل کابینه ۶۱ عدد است، ۸ کرسی «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی در آینده سیاسی این رژیم تاثیرگذار خواهد بود.
۲۱ درصد ساکنان اراضی اشغالی نیز در آستانه انتخابات ماه مارس در رژیم صهیونیستی هنوز در مورد رای دادن تصمیم گیری نکرده اند.
بحران سیاسی در رژیم صهیونیستی از آوریل سال ۲۰۱۹ و برگزاری انتخابات پارلمانی آغاز شد. ناکامی نتانیاهو و گانتز در تشکیل کابینه در پی انتخابات پارلمانی آوریل و سپتامبر و نیز ضرب الاجل ۲۱ روزه، سبب شد تا سومین انتخابات سراسری در کمتر از یک سال برگزار شود؛ انتخاباتی که از هم اکنون نتیجه اش قابل پیش بینی است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *