صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«پشت میدان نبرد» روایت اسارت رزمنده‌ای ۱۵ ساله در دوران دفاع مقدس است

۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۹۵۱۵۴
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
نویسنده کتاب «پشت میدان نبرد» گفت: کتاب «پشت میدان نبرد» گویای استقامت و ایثار رزمندگانی است که در حین دفاع از کشور به اسارت دشمن در آمدند و با گوشت و پوست خود طعم تلخ اسارت و شکنجه را حس کردند.
ساسان ناطق نویسنده کتاب «سربازان چکمه پوش» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی میزان پیرامون مضمون کتاب «پشت میدان نبرد» گفت: مضمون کتاب «پشت میدان نبرد» خاطرات آزاده رحمان پرزحمت یکی از اسرای جنگ تحمیلی ایران است. کتاب به اسارت این رزمنده در کنار سایر رزمندگان ایران اسلامی که در بند رژیم بعثی بودند اشاره دارد. این کتاب سختی‌ها و دشواری‌هایی که طی سال‌ها اسارت متحمل شده‌اند را بیان می‌کند. 

وی پیرامون کتاب «پشت میدان نبرد» بیان کرد: این کتاب خاطرات اسیر آزاد شده اردبیلی رحمان پرزحمت است که در سن ۱۵ سالگی به جبهه رفت و در عملیات خیبر اسیر رژیم بعث عراق شد. خاطرات ابتدا از زندان و رویداد‌های آن شروع می‌شود و در بخشی‌هایی از کتاب نیز به گذشته و زمانی که در عملیات خبیر حضور داشتند برگشت‌هایی را دارد. 
ناطق به بخشی از کتاب «پشت میدان نبرد» اشاره و تصریح کرد: آزاده رحمان پرزحمت که شخصیت نخست داستان است در ۲۰ فروردین ۱۳۶۲ به اتفاق ۸۰ نفر از بسیجی‌ها وارد پادگان آموزشی شهید پیرزاده اردبیل شد تا آموزش ببیند. در آن زمان فرمانده آموزشی پادگان شهید شاپور برزگر بود، و رحمان پر زحمت علاقه داشت تا روزی همانند این فرمانده شود. 

نویسنده کتاب «سربازان چکمه پوش» در مورد نحوه نگارش کتاب «پشت میدان نبرد» ابراز کرد: برای نوشتن کتاب «پشت میدان نبرد» نگارش به سبک داستان مدرن را انتخاب کردم و از ابتدای داستان مخاطب را ناگهانی به درون قصه هدایت کردم، زیرا معتقدم این شوک ناگهانی برای مخاطب جذاب است. برای نگارش داستان بر اساس مستندات با توسل به ۱۰ ساعت مصاحبه با رحمان پرزحمت پایه‌های حقیقی داستان را جاگذاری کردم و در مرحله بعد به داستان پرداختم. 

وی تاثیر تصویر سازی برای جذاب ساختن کتاب «پشت میدان نبرد» را تکنیکی حیاتی دانست و تصریح کرد: تلاش کردم تا کتاب «پشت میدان نبرد» به شیوه‌ای خاص به مخاطب ارائه شدم و با کمک تصاویرسازی عمیق و اثرگذار از اردوگاه‌های آزادگان به افکار مخاطب راه پیدا کنم و او را با خود همراه کنم. 

ناطق کشش داستان در کتاب «پشت میدان نبرد» را مطرح و اظهار کرد: در هنگام نگارش کتاب «پشت میدان نبرد» شخصیت و کشش در ساختار داستان با توجه به سوژه وجود داشت و پرداخت مناسب سبب شد تا ذهن مخاطب به داستان زندگی رحمان پرزحمت درگیر شود. برخورد‌های مخاطبان نشان داد که کتاب توانسته نظر مخاطب را به خود جذب کند. 

وی در مورد کتاب «پشت میدان نبرد» بیان کرد: کتاب‌هایی که به اسارت رزمندگان اسلام در بند رژیم بعث اشاره دارد، عموما فراز و فرود‌های فراوانی دارد که این امر جذابیت داستان را افزایش می‌دهد و این مهم در کتاب «پشت میدان نبرد» به خوبی نمایان شده است. 

ناطق پیام کتاب «پشت میدان نبرد» را صبر و استقامت دانست و خاطرنشان کرد: مطالعه کتاب «پشت میدان نبرد» گویای استقامت و ایثار رزمندگانی است که در حین دفاع از کشور به اسارت دشمن در آمدند و با گوشت و پوست خود طعم تلخ اسارت و شکنجه را حس کردند، این پیامی ارزشمند برای جامعه امروز به خصوص جوانان تا صبر را به عنوان سر لوحه زندگی خود قرار دهند. 

 انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *