صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راهکار پیشنهادی ایران درباره فلسطین مورد پذیرش جهان است

۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۲:۰۲
کد خبر: ۵۹۴۶۱۱
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بابیان اینکه راهکار پیشنهادی ایران درباره فلسطین مورد پذیرش جهان است، گفت: طبق نظریه جمهوری اسلامی نظامی که قرار است برای مردم تصمیم‌گیری کند باید بر اساس آراء عمومی باشد به طوری که شکل نظام، محتوا و چگونگی آن توسط مردم انتخاب شود.
حجت الاسلام‌والمسلمین سید مجتبی علیجانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به راهکار پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران درباره فلسطین، گفت: راهکار ما برای سوریه، فلسطین، بحرین، یمن و دیگر کشور‌های منطقه مورد پذیرش جهان است.
 
وی گفت: طبق نظریه جمهوری اسلامی ایران، نظامی که قرار است برای مردم تصمیم‌گیری کند باید بر اساس آراء عمومی باشد به طوری که شکل نظام، محتوا و چگونگی آن توسط مردم انتخاب شود. 
 
مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، سیاست دوگانه آمریکا در منطقه را منشاء ایجاد مشکلات دانست و تاکید کرد: آمریکا از دیکتاتوری‌های عربی و در منطقه فلسطین و از اشغالگری حمایت می‌کند و آن را توسعه می‌دهد. 

 

به گزارش میزان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب ۹ مهر ۱۳۹۰ در بیاناتی در کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین فرمودند: «طرح جمهوری اسلامی برای حل قضیه‌ی فلسطین و التیام این زخم کهنه، طرحی روشن، منطقی و منطبق بر معارف سیاسىِ پذیرفته شده‌ی افکار عمومىِ جهانی است که قبلاً به تفصیل ارائه شده است. ما نه جنگ کلاسیکِ ارتش‌های کشور‌های اسلامی را پیشنهاد میکنیم، و نه به دریا ریختن یهودیان مهاجر را، و نه البته حکمیت سازمان ملل و دیگر سازمان‌های بین‌المللی را؛ ما همه‌پرسی از ملت فلسطین را پیشنهاد می‌کنیم. ملت فلسطین نیز مانند هر ملت دیگر حق دارد سرنوشت خود را تعیین کند و نظام حاکم بر کشورش را برگزیند. همه‌ی مردم اصلی فلسطین، از مسلمان و مسیحی و یهودی - نه مهاجران بیگانه - در هر جا هستند؛ در داخل فلسطین، در اردوگاه‌ها و در هر نقطه‌ی دیگر، در یک همه‌پرسىِ عمومی و منضبط شرکت کنند و نظام آینده‌ی فلسطین را تعیین کنند. آن نظام و دولتِ برآمده‌ی از آن، پس از استقرار، تکلیف مهاجران غیر فلسطینی را که در سالیان گذشته به این کشور کوچ کرده‌اند، معین خواهد کرد. این یک طرح عادلانه و منطقی است که افکار عمومی جهانی آن را بدرستی درک می‌کند و می‌تواند از حمایت ملت‌ها و دولت‌های مستقل برخوردار شود. البته انتظار نداریم که صهیونیست‌های غاصب به‌آسانی به آن تن در دهند، و اینجاست که نقش دولت‌ها و ملت‌ها و سازمان‌های مقاومت شکل میگیرد و معنی می‌یابد. مهمترین رکن حمایت از ملت فلسطین، قطع پشتیبانی از دشمن غاصب است؛ و این وظیفه‌ی بزرگ دولت‌های اسلامی است».

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *