صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جامعه مدنی هند خواستار مخالفت دولت مودی با پیشنهادهای امریکا شد

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۲:۰۱
کد خبر: ۵۹۴۵۱۸
جامعه مدنی هند از نخست وزیر این کشور خواست با هرگونه پیشنهاد آمریکا در رابطه با سیاست های کنترل قیمت دارو مخالفت کند.

به گزارش به نقل از روزنامه "تایمز او ایندیا" ،در نامه جامعه مدنی هند خطاب به مودی آمده است،هند نباید در تجارت خود با آمریکا در خصوص سیاست های کنترل قیمت مذاکره کند و باید اطمینان یابد که سیاست های بهداشت عمومی در خارج از قرارداد های تجاری باقی می ماند.

کارشناسان در عرصه صنعت دارویی و پزشکی هند معتقدند که درخواست های آمریکا از هند در واقع به انحصار این کشور در عرصه دارو و تجهیزات پزشکی کمک می کند و داروها و تجهیزات پزشکی ارزان را از دسترس بسیاری از بیماران خارج می کند.

کارشناسان همچنین اخطار دادند که در صورت موافقت هند با درخواست های آمریکا، تعداد بیشتری از مردم هند در زیر خط فقر قرار خواهند گرفت زیرا هزینه های خرید دارو و بهداشت در هند به شدت افزایش خواهد یافت.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا قرار است در تاریخ ۲۱ ماه جاری (فوریه) به هند سفر کند.

هند تاکنون در مقابل فشار های آمریکا برای لغو سقف قیمت گذاری دارو و تجهیزات پزشکی مقاومت کرده است.

صنعت تجهیزات پزشکی هند در حال حاضر به ارزش ۵.۲ میلیارد دلار و بین چهار تا پنج درصد از ارزش فعلی ۹۶.۷ میلیارد دلاری کل صنعت مراقبت های بهداشتی در هند را به خود اختصاص داده است. با توجه به این که صنعت تجهیزات پزشکی در هند به طور پیوسته از ۲.۰۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۹ به ۳.۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته است، کارشناسان پیش بینی می کنند که ارزش این بازار تا سال ۲۰۲۵ به ۵۰ میلیارد دلار افزایش یابد. هند در حال حاضر چهارمین بازار بزرگ تجهیزات پزشکی در آسیا پس از ژاپن، چین و کره جنوبی است.

بازار تجهیزات پزشکی در هند به شدت وابسته به واردات است. واردات تقریبا ۸۰ درصد از تقاضا برای وسایل پزشکی را در هند تامین می کند. از این ۸۰ درصد واردات به هند، سهم تخمینی آمریکا ۳۰ درصد می باشد. دستگاه های وارداتی پزشکی عمدتا حیاتی، نوآورانه و مهم هستند و نیاز کشور پرجمعیت هند که با بیماری های گوناگون روبرو است را تامین می کنند. پیچیدگی های در حال رشد بیماری ها در هند تنها نیاز به دستگاه های پیشرفته و نوآورانه پزشکی را افزایش خواهند داد. توجه آگاهانه، اما تدریجی به پتانسیل ناشناخته این بخش، علاقه مندی دولت و فعالان عمده صنعت پزشکی را افزایش داده است. در این راستا دولت هند سعی کرده است به تدریج موانع موجود در این بخش را بر طرف کند.

آمریکا در سال ۲۰۱۸ حضور هند در لیست محافظت از حقوق مالکیت معنوی به دلیل عدم تغییر عمده سیاست های دهلی نو در رعایت حق اختراعات، حق انتشار ، اسرار تجاری و اجرایی را تمدید کرد.

علاوه بر هندوستان، کشورهای دیگر در این لیست الجزایر، آرژانتین، کانادا، شیلی، چین، کلمبیا، اندونزی، کویت، روسیه، اوکراین و ونزوئلا می باشند.

 

آمریکا به خصوص در صنعت دارو نگران فعالیت های هند است. این کشور اعلام کرده است که شرکت های آمریکایی نمی توانند در بازار هند از فرمول های خود محافظت کنند.

هند یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان دارو عمومی ارزان قیمت در جهان است. حدود ۴۰ درصد از داروهای عمومی به فروش رسیده در آمریکا در هند تولید می شوند.

ایرنا


برچسب ها: هند دهلی نو

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *