نظارت، تحقق شعارهای حوزه اقتصادی و تسهیل ازدواج؛ اولویتهای مجلس یازدهم
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: خودکفایی و تحقق شعارهایی که جزو منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی است و همچنین بحث قوی شدن در عرصه اجتماعی، ایجاد اشتغال و تسهیل شرایط ازدواج و نظارت بر دستگاههای فرهنگی از اولویتهای مطرح برای مجلس یازدهم است.
وی ارائه همه ابعاد تحصصی و تحصیلی و سوابق کاری کاندیداها را یک گام مثبت برای معرفی کاندیداها به مردم دانست و تصریح کرد: صرفا معرفی اسم و چهره نمیتواند دلیل آگاهانه انتخاب مردم باشد، لذا مؤلفههای اعلام شده باید تخصصیتر باشد تا انتخاب برای مردم آسانتر باشد.
امین زاده تاکید کرد: مجلس یازدهم اگر به دور از هرگونه فضای سیاسی و گمراه کننده و بر مبنای خردورزی باشد، قطعا با حضور مردم در اسفند ماه میتواند مجلسی نوین را رقم بزند.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: خودکفایی و تحقق شعارهایی که جزو منویات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی است همچنین بحث قوی شدن در عرصه اجتماعی، ایجاد اشتغال و تسهیل شرایط ازدواج و نظارت بر دستگاههای فرهنگی از اولویتهای مطرح برای مجلس یازدهم است.
امینزاده همچنین گفت: مجلس ۱۴ نقش نظارتی دارد، که مجالس اخیر متاسفانه نتوانستند نقش خود را به درستی ایفا کنند، لذا نقش نظارتی در بخش فرهنگی حتما باید فعال باشد و توجه به دیپلماسی پارلمانی باید در قارههای دیگر مدنظر باشد و به گونهای سامان داده شود که اقتصاد بینالملل کشور نیز تقویت شود.
وی افزود: ما مجلسی ترکیبی و با حضور همه تخصصها را در مجلس هفتم تجربه کردیم، در مواقعی که بحران تخصص در مجلس وجود دارد و باعث میشود قوانین کارشناسی لازم را نداشته باشد و بر عکس آسیب زا باشد.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه به رای و نظر مردم از ویژگیهای مفید شورای ائتلاف نیروهای انقلاب است و گفت: تکیه و استناد به رای افراد مختلف در سطح جامعه، اقشار مختلف و صنوف، افرادی که رزومه و گذشته کاری دارند از ویژگیهای خوب سازوکار جدیدی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب بود.
وی ادامه داد: افراد انتخاب شده با توجه به ارزیابیهای مختلف به رای گذاشته میشوند و فراوانی آرایی مشابه آنچه در اسفندماه به نمایش گذاشته میشود داده میشود، و این انتخابات کوچک قبل از برگزاری انتخابات اصلی یکی از نکات مهمی است که شورای ائتلاف نیروهای انقلاب به آنها توجه کرده است.
امین زاده با تاکید بر اینکه کشور درحال حاضر به یک مجلس مقتدر نیاز دارد، تصریح کرد: افراد انتخاب شده در بین ۱۵۹ نفر و گزینش ۹۰ نفر از بین آنها، تلاش شده تخصصها مد نظر باشد تا کارآمدی مورد توجه باشد و ۳۰ نفر انتخابی تهران در کمیسیونهای تخصصی ایفای نقش کنند تا مجلسی با قدرت شکل بگیرد.
نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری نسبت به سازوکار انتخاب کاندیدها توسط شورای ائتلاف گفت: با توجه به رزومه افراد و تنوع تخصصها در بین افراد انتخاب شده، امیدواریم کارها در مجلس و پیگیری مطالبات مردمی و منافع کشور به خوبی انجام شود، و شرایط به گونهای باشد تا مراحل ابتدایی برای خدمت به کشور در حوزه قانون گذاری، طی شده باشد.
وی ادامه داد: شورای ائتلاف این امکان را برای مردم فراهم کرد تا در این رویکرد اجتماعی در قالب نظرسنجی قبل از انتخابات به صورت آگانه نظر بدهند، حضور در صحنه همراه با شور و شعور منجر به بصیرت انقلابی خواهد شد که میتواند نقش آفرینی باشد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *