باید تعامل بین دانشگاه و دادگستری افزایش یابد
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با بیان اینکه در گام دوم انقلاب برای رسیدن به اهداف باید به جوانان توجه و تاکید داشت، بیان کرد: نخستین توصیه در گام دوم انقلاب توصیه به علم و دانش است.
علمالهدی وظیفه دانشجویان را رسیدن به مرجعیت علمی و قلههای علم و مرزهای آن دانست و اضافه کرد: باید مرزها را در حد توان به پیش برد و عرصههای جدید علمی را باز کرد.
وی با بیان اینکه پیش از این مرجعیت علمی در اختیار ایران بود، گفت: باید بار دیگر مرجعیت علمی دنیا را به دست بگیریم و عقب افتادگیهای علمی را جبران کنیم.
رئیس پژوهشکده قوه قضاییه با بیان اینکه اگر در مسیر رشد علمی به صورت عادی حرکت کنیم امکان جبران عقب افتادگیها وجود ندارد، گفت: در مسیر علمی نیازمند حرکت جهادی هستیم و برای رسیدن به قدرت و پیشرفت، باید کار جهادی در کشور صورت بگیرد.
علم الهدی با بیان اینکه مهمترین قدرت در جامعه قدرت علمی است، افزود: با کسب قدرتهای سایر قدرتها، چون قدرت نظامی، اقتصادی، موشکی کسب میشود.
وی با بیان اینکه در علوم انسانی رشد و توسعهای به چشم نمیخورد، گفت: علم انسانی علم حکومتداری است.
رئیس پژوهشکده قوه قضاییه با بیان اینکه بین حقوق مطالعهای و قوه قضاییه فاصله زیاد است، تاکید کرد: باید تعامل بین دانشگاه و دادگستری افزایش یابد.
علم الهدی افزود: این افزایش تعامل از طریق بازدیدهای قضایی و جلسات نقد آرا امکانپذیر است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در ادامه این دیدار با تقدیر و تشکر از حضور رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در این دانشگاه، تعامل و همکاری بین این دو مجموعه را مهم و ارزشمند عنوان کرد.
علیرضا فیروز با اشاره به اینکه مسالهمحوری به موضوع روز در دانشگاه آزاد تبدیل شده است، گفت: در بسیاری از رشتههای دانشگاه به صورت مسالهمحور ورود کردیم و در رشته حقوق هم به عنوان یکی از رشتههای دانشگاهی به صورت مسالهمحور ورود میکنیم.
وی افزود: گروه حقوق دانشگاه آزاد زنجان در هر سه مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا دانشجو دارد و استادان برجستهای در این دانشگاه تدریس میکنند.
فیروز فر با بیان اینکه با سیاستهای جدید دانشگاه آزاد، تحولات خوبی در این دانشگاه انجام شده است، گفت: امضای تفاهم نامه با پژوهشگاه قوه قضاییه در راستای سیاستهای تحولی دانشگاه آزاد اسلامی است.