صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

واعظی:امروز باید از اقتصاد سنتی به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنیم

۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵:۰۲
کد خبر: ۵۹۳۸۹۸
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس دفتر رئیس‌جمهور با بیان اینکه به دلیل تحریم‌ها و فشار‌های سخت اقتصادی دشمنان، کشور در شرایط سختی قرار دارد، گفت: امروز باید از اقتصاد سنتی به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنیم. ما در دولت بسترسازی می‌کنیم و زیرساخت را برای این مهم آماده می‌کنیم، شما هم باید تلاش کنید با حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان شرایط اقتصادی و تولید را بهبود ببخشید.
به گزارش گروه سیاسی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمود واعظی چهارشنبه شب در نشست هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی و کارآفرینی استان مازندران، تأکید کرد: وحدت و همدلی، کلید عبور از مشکلات و راه اصلی ناکام کردن دشمنان در تحقق اهدافشان است و همه باید دست به دست هم دهیم تا از این مرحله سخت عبور کرده و دشمن را ناامید کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: دشمنان ملت ایران فکر می‌کردند با فشار حداکثری و اعمال تحریم‌ها در مدت ۳ ماه ملت ایران را تسلیم خود می‌کنند و همه توان و تلاش خود را برای تحقق هدف‌شان بکار گرفتند، اما ایستادگی و مقاومت ملت و تلاش و تدبیر مسئولان کشور، مانع از تحقق هدف دشمنان شد.

 واعظی تأکید کرد: باید بتوانیم با تلاش و کوشش بیشتر و فراهم کردن زمینه فعالیت و تولید بیشتر برای کارآفرینان و تولیدکنندگان، به حرکت رو به رشد و تولید خود ادامه دهیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه دولت به هیچ عنوان با شرایط دو نرخی برای هیچ کالایی موافق نیست، گفت: در شرایط امروز چاره‌ای جز این نداریم تا برای جلوگیری از وارد شدن فشار بیشتر به اقشار آسیب‌پذیر توازن بازار را حفظ کنیم.
 
بیشتر بخوانید: 
 واعظی با بیان اینکه فعالان اقتصادی، کارآفرینان و بخش خصوصی و دولت باید شرایط یکدیگر را درک کرده و همدیگر را مراعات کنند، گفت: با توجه به کاهش درآمد فروش نفت ناشی از تحریم‌ها باید هزینه‌ها را مدیریت کنیم و در این راه تأمین نیاز‌های داخلی از اولویت بالایی برخوردار است.

رئیس دفتر رئیس جمهور برگزاری چنین جلساتی برای حل مشکلات فعالان اقتصادی و کارآفرینان را بسیار مفید دانست و در عین حال افزود: این جلسات باید به حل مشکلات بینجامد و ضروری است که با تشکیل کمیته ویژه‌ای از سوی استاندار با حضور مدیران کل دستگاه‌ها، مسایل و مشکلات مطرح شده از سوی فعالان اقتصادی و کارآفرینان بررسی و برای حل مشکلات اقدامات لازم صورت گیرد.

 واعظی تأکید کرد: در خصوص مسایل و مشکلات مطرح شده آنچه در حوزه اختیارات مدیران استانی است می‌تواند در داخل استان تصمیم گیری و حل و فصل شود و مواردی هم که نیاز به هماهنگی دستگاه‌های بالاتر در سطح وزارتخانه یا دولت دارد نیز در سطوح بالا مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار خواهد گرفت.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه سخنان خود با بیان اینکه فعالیت‌ها در استان باید به گونه‌ای باشد که زنجیره تولید کامل شود، گفت: وضعیت تولید محصولات کشاورزی و آبزیان در استان خوب است و شما باید به گونه‌ای فعالیت کنید که ارزش افزوده تولید در خود استان دیده شود.

 واعظی ظرفیت گردشگری در استان را بسیار بالا توصیف کرد و گفت: امروز باید از اقتصاد سنتی به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کنیم. ما در دولت بسترسازی می‌کنیم و زیرساخت را برای این مهم آماده می‌کنیم، شما هم باید تلاش کنید با حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان شرایط اقتصادی و تولید را بهبود ببخشید.

رئیس دفتر رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع صادرات غیرنفتی با توجه به شرایط سخت تحریم فروش نفت کشور، گفت: با استفاده از ارز حاصل از صادرات غیرنفتی می‌توانیم بخش زیادی از مشکلات را حل کنیم، اما تا زمانی که وارد بازار صادراتی نشویم، تاجر خوبی نخواهیم شد.

واعظی افزود: در روابط خارجی با کشور‌ها بحث صادرات و تجارت بین‌المللی از اهمیت بالایی برخوردار است و تلاش دولت بر این است که بستر مناسب برای صادرات کالا‌های ایرانی فراهم شود. در همین راستا همکاری با کشور‌های منطقه اورآسیا که اخیراً آغاز شده می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت صادرات ایران داشته باشد.

پیش از سخنان محمود واعظی، احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران و روسای اتاق بازرگانی، خانه صنعت و معدن، خانه کارگر، اتحادیه باغداران استان، انجمن کارفرمایان، انجمن شرکت‌های زنجیره‌ای تولیدکننده مرغ، کارآفرینان حوزه گردشگری و همچنین نماینده بخش شیلات طی سخنانی به تشریح ظرفیت‌ها و ویژگی‌های استان و بیان مشکلات و مسائل حوزه فعالیت خود پرداختند.
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *