صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فعالیت غرفه داران غیرمجاز در نمایشگاه مبل!

۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰:۰۲
کد خبر: ۵۹۳۷۶۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان گفت: برگزاری نمایشگاه‌های مبلمان موجب شده تا فروش بازار‌های رسمی مبلمان مختل شود.

عبدالحسن عباسی رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص وضعیت بازار اظهار کرد: هم اکنون تولیدکنندگان با روال معمول خود در حال تولید انواع مبلمان هستند، اما بازار فروش آن‌ها در وضعیت خوبی به سر نمی‌برد.

وی افزود: مبلمان از سبد خانوار‌ها بیرون آمده و وضعیت فروش این محصولات طی چند سال گذشته کاهش داشته است و فروشگاه‌های مبلمان با حضور کمتری از مصرف کنندگان مواجه شده است.

رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان بیان کرد: برگزاری نمایشگاه‌های مبلمان از دیگر عواملی است که بازار‌های رسمی فروش را مختل کرده و فروشندگان رسمی اتحادیه نسبت به این موضوع اعتراض داشته اند.

عباسی ادامه داد: خریداران با تصور این که محصولات غرفه داران در نمایشگاه‌ها ارزان‌تر از فروشندگان رسمی است، نسبت به خرید از غرفه داران اقدام می‌کنند، در صورتی که قیمت‌ها یکسان و بعضا قیمت محصولات غرفه داران بیشتر است چراکه این افراد مبالغ زیادی جهت اجاره غرفه در نمایشگاه هزینه می‌کنند.

وی با اشاره به بازار‌های بزرگ مبلمان تهران تصریح کرد: در تهران دو بازار بزرگ فروش مبلمان داریم که این دو بازار از نظر گستردگی در محصولات، در جهان مثال زدنی هستند، بنابراین مصرف کنندگان جهت  امنیت در خرید‌های خود بهتر است که از این بازار‌ها خرید کنند.

رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان مطرح کرد: در صورتی که مردم از بازار‌های رسمی مبل خرید کنند امکان شکایت از واحد فروشنده وجود دارد، اما غرفه داران فقط تولیدکننده هستند و امکان دسترسی به آن‌ها وجود ندارد.

به گفته وی تعداد اندکی از غرفه داران عضو رسمی اتحادیه هستند که مردم می‌توانند با خیال راحت از آن‌ها خرید کنند.

عباسی در رابطه با سطح کیفی مبلمان ایرانی گفت: کیفیت مبلمان ایرانی از سطح بسیار بالایی برخوردار است و به تازگی رغبت مردم به خرید نمونه‌های خارجی بسیار کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان اظهار کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باید به تولید توجه بیشتری شود تا این بخش بتواند به رونق حداکثری برسد، اما متاسفانه دولت از تولیدکنندگان مبلمان حمایت نمی‌کند و هزینه‌های زیادی روی دوش این افراد و واحد‌های تولیدی است.

عباسی افزود: هم اکنون تولیدکنندگان انواع مالیات‌ها و عوارض‌ها را به دولت پرداخت می‌کنند که این هزینه‌ها باعث می‌شود تا قیمت تمام شده محصولات افزایش یابد، دولت می‌تواند با حذف این موارد، کمک زیادی به رونق تولید داشته باشد.

وی بیان کرد: گذشته از هزینه‌های تولید، دولت می‌توانند در بحث بیمه نیز با تولیدکنندگان همکاری کند به گونه‌ای که از سهم پرداختی حق بیمه کارفرمایان کاسته و دولت سهم بیشتری را پرداخت کند تا هم از هزینه‌های تولیدکننده کاسته شود و هم حق بیمه کارگران در امنیت بالاتری باشد.

رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان خاطر نشان کرد: در صورتی که دولت با صنف مبلسازان همکاری کند و هزینه‌های اضافه تولید را به حداقل برساند، این قول را می‌دهم که هیچ بیکاری در این صنعت وجود نداشته باشد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *