صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زیردریایی جدید کره شمالی؛ موقعیت پیونگ یانگ به عنوان قدرت هسته‌ای تثبیت می‎شود؟

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵:۳۹
کد خبر: ۵۹۳۳۲۶
پیشرفت‌های هسته‌ای کره شمالی در سال‌های اخیر سبب شده تا موقعیتش در مذاکره با آمریکا و نیز اعتبارش به عنوان قدرتی هسته‌ای تقویت شود.
به گزارش گروه بین الملل ؛ خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی با تشریح موفقیت‌های هسته‌ای و تسلیحاتی کره شمالی در سال‌های گذشته، نوشت، زیردریایی جدید «پیونگ یانگ» می‌تواند به موقعیت کره شمالی به عنوان قدرت دارای تسلیحات هسته‌ای کمک کند.

به گزارش بلومبرگ، زیردریایی جدید کره شمالی، احتمالا همان "سلاح استراتژیک جدیدی" است که «کیم جونگ اون»، رئیس این کشور رونمایی آن را در آینده نزدیک وعده داده است. در این صورت شرایط برای «واشنگتن» در مورد مذاکره با پیونگ یانگ سخت‌تر می‌شود.

در این یادداشت آمده است، «کیم جونگ اون بیشتر زمان خود را صرف تسلیحات هسته‌ای عظیم الجثه‌ تر و پیشرفته‌ تر کرده و موشک‌های بالستیک را مورد آزمایش قرار داده است. زیردریایی جدید کره شمالی در صورت غیر ردیابی بودن برای تامین خواسته‌های «کیم» کافی خواهد بود. باید توجه داشت که ساخت این زیردریایی دور از چشم ماهواره‌های جاسوسی، به اندازه کافی تهدیدی جدی برای ارتش آمریکا است.»

یادداشت در ادامه با اشاره به تعهد «کیم» به خواست پدرش مبنی بر معرفی کره شمالی به عنوان کشوری هسته ای، نوشت، «تحلیلگران بر این باورند که تهدید هسته‌ای کره شمالی باید جدی گرفته شود. اگرچه سلاح استراتژیک جدید وعده داده شده "کیم" می‌تواند طیف گسترده‌ای از تسلیحات را در بر بگیرد، اما تاکید پیونگ یانگ بر انجام تلاش‌های بزرگ برای گسترش ناوگان زیردریایی‌های حامل موشک، گمانه در مورد زیردریایی بودن بازدارنده قوی هسته‌ای موردنظر "کیم" را افزایش می‌دهد.»
 
از این نکته نباید غفلت کرد که ادعای ژوئن ۲۰۱۸ «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر این که کره شمالی دیگر تهدید هسته‌ای نیست، در سایه تلاش‌های «کیم» برای تقویت زرادخانه هسته‌ای کره شمالی رنگ باخته و کره شمالی حتی قبل از امضای توافق با ترامپ در زمینه خلع سلاح هسته‌ای کامل، توانایی خود را در زمینه ساخت بمب‌های هیدروژنی و موشک‌های با قابلیت حمل آن، به رخ آمریکا کشیده بود.
 

در بخش دیگری از یادداشت آمده است، آزمایش موشک‌های کوتاه برد هسته‌ای توسط کره شمالی در سال گذشته نشان داد که پیونگ یانگ پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در جهت توسعه موشک‌های با سوخت جامد داشته که از سرعت بالاتر، امکان اختفای بیشتر و امکان رهگیری سخت تری برخوردارند.
 
عکس‌های منتشر شده از بازدید «کیم» از مراحل ساخت زیردریایی عظیم الجثه احتمالا از کلاس «رومئو»، زیردریایی‌های برقی- دیزلی سبب شده تا کارشناسان اذعان کنند که بالاترین قسمت این زیردریایی برای قرار دادن حدود سه لوله پرتاب موشک مناسب به نظر می‌رسد. این زیردریایی می‌تواند جبرانی برای برتری نظامی رقبای بسیار ثروتمند این کشور اعم از کره جنوبی و آمریکا باشد.

در پایان یادداشت بلومبرگ آمده است، «ارزش واقعی این زیردریایی مسلح هسته‌ای برای کره شمالی، تقویت موقعیت "کیم" در مذاکرات با آمریکا است و اثربخشی سیاست‌های "کیم" را افزایش می‌دهد؛ پیشرفت به سمت تسلیحات هسته‌ای معتبرتر، هزینه‌های هرگونه اقدام نظامی آمریکا علیه کره شمالی را بالاتر می‌برد.»


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *