صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظارت بر بازار با ۶ هزار بازرس/ بسیج به کمک سازمان حمایت می‌آید

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۵:۰۱
کد خبر: ۵۹۳۲۲۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ها و نظارت بر تشکل‌های سازمان حمایت با بیان اینکه در حال حاضر ۶ هزار بازرس نظارت بر بازار را بر عهده دارند، گفت: بسیجیان علاقمند در طرح ملی ناظران افتخاری به صورت نامحسوس بر بازار نظارت می‌کنند.

مجید ارغنده پور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد با اشاره به نظارت بر بازار توسط بازرسان سازمان حمایت اظهار کرد: علاوه بر بازرسان سازمان حمایت، از آغاز امسال تا پایان دی ماه، ۷۳ هزار و ۴۶۹ مورد گزارش از ناظران افتخاری دریافت شده که پس از بررسی‌های انجام شده، ۶۹ هزار و ۶۹۰ مورد قابل پیگیری بود که از این تعداد ۳۳ هزار و ۸۱۰ مورد حدود ۴۹ درصد متخلف شناخته شدند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ها و نظارت بر تشکل‌های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزود: از این تعداد، ۲۶ هزار و ۵۶۴ مورد حدود ۳۸ درصد متخلف شناخته نشدند، همچنین پرونده ۹ هزار و ۳۱۶ مورد حدود ۱۳ درصد نیز به دلیل انجام مراحل دریافت نظر کارشناسی از نهاد‌ها و اتحادیه‌های ذیربط در دست بررسی است.

وی گفت: در همین راستا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، در ماه جاری تفاهم نامه مشترکی با سازمان بسیج وزارتخانه‌ها و ادارات کشور منعقد کرد، در این تفاهم نامه مقرر شد نیرو‌های علاقمند بسیجی سازمان دهی شده در سازمان بسیج وزارتخانه‌ها و ادارات کشور، در طرح ملی ناظران افتخاری به صورت نامحسوس بر فرآیند‌های مرتبط با کنترل و پایش بازار، به ویژه نظام توزیع نظارت نمایند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ها و نظارت بر تشکل‌های سازمان حمایت خاطرنشان کرد: این امکان برای متقاضیان همکاری در طرح ناظران فراهم شده تا با مراجعه به پورتال سازمان حمایت به نشانی WWW. cppo.mimt.gov.ir و انتخاب استان محل سکونت، نسبت به تکمیل فرم شناسایی و دریافت کد رهگیری اقدام و پس از یک هفته از نتیجه بررسی در پورتال آگاهی یابند.

ارغنده پور ادامه داد: پس از تخصیص کد شناسایی و انجام آموزش‌های لازم، ناظران قادرخواهند بود در زمینه نظارت بر عملکرد و رفتار بنگاه‌های اقتصادی، رصد بازار، ارزیابی شرایط بازار و احصای مشکلات و نارسایی‌های آن، بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و ستاد‌های خبری سازمان‌های یاد شده را در احقاق حقوق شهروندان یاری دهند.

وی درباره راه‌های ارتباطی ناظران افتخاری برای ارسال گزارش تخلفات اقتصادی نیز گفت: ناظر افتخاری با توجه به کد‌های شناسایی تعریف شده می‌تواند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از قبیل گرانفروشی، کم فروشی، تقلب و یا موارد مرتبط از سوی برخی بنگاه‌های اقتصادی، از طریق سامانه تلفنی ۱۲۴، اپلیکیشن آسان پرداخت"آپ"، سایت سازمان حمایت مصرف کنند گان و تولید کنند گان و سایت مرجع رسمی قیمت کالا و خدمات (۱۲۴.ir)، گزارش‌های خود را به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان منعکس کرده و با دریافت کد پیگیری، از نتیجه اقدامات سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت اطلاع یابند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌ها و نظارت بر تشکل‌های سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: دفتر هماهنگی امور استان‌ها و نظارت بر تشکل‌های سازمان حمایت متولی پیگیری مباحث مربوط به ناظران افتخاری در سراسر کشور است، همچنین ناظران می‌توانند، پیشنهادات، انتقادات و گزارشات خود را با شماره تلفن ۲۶۳۰۹۱۹۴ در میان بگذارند.

ارغنده پور تصریح کرد: در حال حاضر ۶ هزار بازرس در حوزه نظارت بر بازار با سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور همکاری می‌کنند.

طرح ناظران افتخاری، استفاده از افراد علاقمند در حوزه نظارت بر بازار از میان افراد دارای صلاحیت، مردمی است که با کد شناسایی مخصوص با سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان همکاری افتخاری می‌نمایند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *