کیفیت بنزین وارداتی بدون تبانی کنترل میشود/ صنایع غذایی در صدر جعل نشان استاندارد
خبرگزاری میزان: معاون رئیس سازمان ملی استاندارد و رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران در مورد نتایج اولیه ارزیابی کیفیت بنزینهای داخلی و وارداتی که در سال گذشته به سازمان ملی استاندارد واگذار شد، گفت: نتایج نهایی ارزیابی کیفیت بنزین را سازمان ملی استاندارد باید اعلام کند و پژوهشگاه استاندارد تنها بررسیها و آزمونهای لازم را انجام میدهد.
سنجابی شیرازی تصریح کرد: برای آزمایش کیفیت بنزین و فرآورده های نفتی و به منظور جلوگیری از بروز شائبه های سیاسی، مدلی پژوهشی تدوین شده که هیچ گونه ارتباط مستقیمی میان آزمونگر و نمونه بردار و تحلیلگر وجود ندارد، این کار باعث میشود امکان تبانی احتمالی نیز وجود نداشته باشد.
معاون رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: علی رغم بودجه اندکی که در اختیار پژوهشگاه استاندارد قرار دارد اقدام به احداث آزمایشگاههای مختلف کردهایم که مهمترین آن آزمایشگاه نفت است که تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران افزود: در این پژوهشگاه تلاش میشود طی برنامه ششم توسعه اصلاح چرخه های استانداردسازی انجام گیرد و با این تغییر رویکرد عقب ماندگی ٢٥ ساله پژوهشگاه جبران شود.
وی در خصوص بررسی کیفیت خودروهای داخلی نیز گفت: ٥٢ استاندارد در حوزه خودرو اجباری شده است و خودروسازان موظف به اجرای آن هستند، اما با توجه به شرایط ایمنی جادهها، مصرف مردم و کاربری نادرست از خودروها، با الگوی مد نظر فاصله داریم.
صنایع غذایی در صدر جعل نشان استاندارد
سرپرست پژوهشگاه استاندارد گفت: بیشترین میزان جعل و تقلب نشان استاندارد مربوط به صنایع غذایی است.
وی افزود: بعد از گروه صنایع غذایی، گروه صنایع شیمی وصنایع برق و ساختمان بالاترین میزان جعل و تقلب نشان استاندارد را دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین تمرکز پژوهشکده درسال جاری بر روی صنایع غذایی و تامین امنیت غذایی مردم است،گفت : درحوزه آرد اگرچه کنترلهای لازم صورت می گیرد اما درمواردی در سطوح خرده فروشی دستکاریهایی مشاهده شده و اضافه کردن افزودنیهای بالاتر از حد مجاز مانند جوهرقند می تواند بر کیفیت نان تاثیر داشته باشد.
سنجابی افزود: برای رسیدن به حداکثر کیفیت درنان مصرفی مردم طرح آمایش کیفیت نان را متناسب با مناطق مختلف جغرافیایی کشور در دستور کار داریم.
وی به سر و صداهای پیرامون روغن پالم اشاره کرد و با بیان اینکه متاسفانه از روغن پالم که مخصوص سرخ کردنی است در تولید لبنیات استفاده شد، گفت: استفاده از این روغنها درمحصولاتی که مجاز به مصرف است ، میزان اسیدهای چرب ترانس ، وضعیت نگهداری این روغنها و در نهایت سلامت مردم از دغدغههای سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو است که به ان توجه داریم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *