«گل سنگ»؛ روایتی از دوران سخت زندگی مردم پیش از انقلاب اسلامی/کتابی که نظر مخاطب را جلب میکند
نویسنده کتاب «زخم فغان» گفت: کتاب «گل سنگ» در کلیّت خود، روایتی چشمگیر درباره انقلاب اسلامی ایران است که هم از لحاظ زبانی سالم بوده و هم از نظر ساخت و پرداخت داستانی از تکنیکهای گیرایی برخوردار است.
سید هاشم حسینی نویسنده کتاب «زخم فغان» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون مضمون کتاب «گل سنگ» گفت: کتاب «گل سنگ» اثری با محوریت انقلاب اسلامی ایران است که وقایع اصلی سالهای پیش از پیروزی انقلاب اسلامی را منعکس میکند، در این کتاب اتفاقاتی که قشر ضعیف جامعه را در دوره پهلوی در برگرفته و کمتر دیده شده را به مخاطب معرفی میکند.
وی به معرفی داستان کتاب «گل سنگ» پرداخت و ابراز کرد: شخصیت اصلی داستان «گل سنگ» جوانی ساده دل شهرستانی است که دوست دارد روحانی شود او برای رسیدن به هدفش برنامه دارد بنابراین دست به مهاجرت زده و به تهران میآید.
حسینی در همین راستا ادامه داد: داستان کتاب «گل سنگ» به زندگی این فرد که نبی نام دارد از زمستان سال ۵۶ تا اواخر خرداد سال ۵۷ میپردازد که این دوران، دوره اوج گرفتن حرکتهای مردمی بود. نکته قابل توجه این است که ماجرای رمان در بازار تهران میگذرد جایی که نقش مهمی در انقلاب اسلامی ایران داشته است.
حسینی پیرامون کشش داستان نویسنده کتاب «گل سنگ» اظهار کرد: کتاب «گل سنگ» به دلیل کشش مناسبی که در داستان انجام شده هر یک از کاراکترها جذاب هستند. نبی، شخصیت اصلی داستان یک جوان سادهدل شهرستانی است که در بازار تهران به عنوان باربر مشغول کار است. او با یک گروه مخفی انقلابی همکاری دارد.
وی شیوه نگارش کتاب «گل سنگ» را مورد بررسی قرار داد و افزود: کتاب «گل سنگ» در کلیّت خود، روایتی چشمگیر درباره انقلاب اسلامی ایران است که هم از لحاظ زبانی سالم بوده و هم از نظر ساخت و پرداخت داستانی از تکنیکهای گیرایی برخوردار است.
حسینی پیام داستان کتاب «گل سنگ» را بیان و خاطرنشان کرد: در همه کتابهایی که به نوعی بیان کننده رویدادها و اتفاقات دوره پیش از انقلاب اسلامی ایران هستند همواره حرف از تشکلها بوده و توجهی به مردم ساده دلی که ناخودآگاه وارد ترفندهای سیاسی و کشمکشهای تشکیلاتی پهلوی میشدند نداشته لذا این بار داستان را به سوی قشر محروم و ساده جامعه حرکت دادم و انقلاب اسلامی ایران را از زاویهای متفاوت و جذاب رقم زدم.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *