صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«شب چهلم» رونمایی و بررسی شد

۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۲:۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۹۲۸۲۸
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
کتاب «شب چهلم» در انتشارات کتاب جمکران رونمایی و بررسی با حضور تنی چند از اهالی قلم و علاقمندان به کتاب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، کتاب «شب چهلم» در انتشارات کتاب جمکران رونمایی و مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست که با حضور فاطمه دولتی نویسنده و «حامد حجتی» بر پا شده بود ازکتاب شب چهلم (روایت‌هایی از ملاقات‌های نورانی) رونمایی شد.

در این جلسه که با حضور گرم علاقمندان و اهالی قلم در محل انتشارات کتاب جمکران برگزار شد، فاطمه دولتی از تجربه نگارش کتابش گفت: دولتی گفت روایاتی که در کتابش آن‌ها را بازنویسی و بازآفرینی کرده همگی از کتاب عبقری‌الحسان از منابع دست اول مهدوی است که در انتشارات کتاب جمکران هم ترجمه و منتشر شده است. وی افزود ۲۹ روایت را دستچین کردم و سه ماه مشغول مطالعه و بررسی تشرفاتی بودم که در این کتاب به آن پرداخته شده است. 


حامد حجتی نویسنده و شاعر آئینی که به‌عنوان کارشناس در این برنامه حضور داشت از ضرورت بازآفرینی آثار تراثی شیعی سخن گفت و این ضرورت را به «نهضت بازآفرینی» تعبیر کرد و افزود: لازم است که هر نویسنده و مؤلفی در کنار فعالیت‌هایش به طور جدی به موضوع بازآفرینی آثار متأخر بپردازد و سعی کند کتاب‌های قدیمی‌تر را با زبانی بهتر به مخاطبان بشناساند.

وی اثر شب چهلم را اثری موفق دانست و نقطه قوت کار را تسلط نویسنده بر ادبیات داستانی دانست. وی در ادامه نظراتش درباره کتاب مهم‌ترین نقص کتاب را نداشتن مقدمه دانست و از ناشر خواست تا جای خالی مقدمه را در این کتاب پر کنند تا ابهامی برای خوانندگان پیش نیایو این کتاب برای خوانندگان و علاقمندان راهگشاتر باشد. 

حجتی در ادامه سخنانش درباره بازآفرینی، از تجربه خودش در بازآفرینی ادبی زیارت ناحیه مقدسه گفت و خاطرنشان کرد که بازآفرینی فرایندی مهم و سه مرحله‌ای است. او در بیان این مراحل بازآفرینی گفت: در مرحله اول باید معتقد بود است و نویسنده باید به متنی که قرار است روی آن کار کند اعتقاد داشته باشد و آن را باور کند. مرحله دوم این کار «نیوش کردن» است. نیوش مرتبه‌ای بالاتر از نوش کردن است. یعنی نویسنده اثری را که قرار است بازگردانی کند با جان و دل بخواند و با آن زندگی کند؛ طوری که بتواند آن را برای دیگری تعریف و روایت کند. مرحله سوم که از باقی مراحل ساده‌تر است این است که نویسنده بتواند آنچه نیوش کرده به بهترین شکل و به تعبیری رنگی تعریف کند نه سیاه‌و‌سفید و با جزئیات و ظرافت‌ها کارش را کامل کند.

در انتهای برنامه نیز فاطمه دولتی یکی از روایت‌هایی کتاب را برای حاضران خواندند و پوستر کتاب از سوی ایشان امضا شد.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *