صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نگرانی‌ها پیرامون شکست برخی کشتی‌گیران شاخص در جام تختی

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۱:۰۱:۰۱
کد خبر: ۵۹۲۸۱۳
باید در شرایط مساوی و رقابت‌های پایاپای با رقبای خارجی، پیروزی به کشتی‌گیران ایران برسد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، پیش از رقابت‌های جهانی ۲۰۱۸ بوداپست، مسئولان فدراسیون کشتی به این باور رسیدند که مسیر و فرآیند درستی برای رسیدن به دوبنده تیم‌ملی تعریف نکرده‌اند به طوری‌که برای انتخاب برخی ملی‌پوشان جهت اعزام به رقابت‌های جهانی ۲۰۱۸ بوداپست هیچ دلیل فنی و منطبق با فرآیند انتخاب ملی‌پوشان ارائه نشد و این یعنی شکست خوردن پروسه‌ای که حدود ۷ سال دست‌خوش تغییرات و چکش‌کاری بود و از آن به عنوان میراثی برای آیندگان یاد می‌شد.

شاید سردمداران فدراسیون در آن روز‌ها بستر را برای تغییر در قوانینی که سال‌ها بر اجرای آنها پافشاری کرده بودند مناسب نمی‌دیدند و احتمالا یکی از دلایل استعفای آنها هم همین موضوع بوده است.

اما پس از تغییرات اساسی در راس فدراسیون و تیم‌ملی، شاهد اتفاقات خوبی در کشتی بودیم و در این بین باید به ایفای نقش دلاورانه اکثر کشتی‌گیران کشورمان در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۹ نورسلطان و جام پلیکونه ایتالیا اشاره کنیم.

نمایندگان کشورمان علاوه بر اینکه در هر دو رویداد یاد شده فراتر از حد انتظار ظاهر شدند، در جام تختی هم با جنگ‌های گلادیاتوری خوش درخشیدند و چهره‌های جوانی، چون پویا ناصرپور، میثم دلخانی، محمدهادی ساروی، محمد سرلک و مجتبی گلیج به لحاظ انگیزه و شرایط جسمانی آماده‌تر از همه رقبا به چشم آمدند و همتا‌های خود را با اقتدار و بدون حرف و حدیث از پیش‌رو برداشتند تا نوید آینده‌ای روشن را به کشتی آزاد کشورمان بدهند.

فارغ از نمایش پرفروغ چهره‌های یاد شده، اما در این میان برخی نتایج تا حدودی زیادی نگران‌کننده بود و با توجه به نزدیک بودن به رقابت‌های المپیک ضروری است که دلایل شکست کشتی‌گیرانی مانند رامین طاهری، امیرحسین مقصودی و امیرمحمد یزدانی که از بخت‌های اصلی ایران برای پوشیدن دوبنده تیم‌ملی در مسابقات کسب سهمیه و متعاقب آن حضور در رقابت‌های المپیک توکیو محسوب می‌شوند، هر چه سریع‌تر شناسایی شده و روی نقاط ضعف آنها کار شود تا در رقابت‌های مهمی که در پیش است شاهد باخت‌هایی از این جنس نباشیم و در شرایط مساوی و رقابت‌های پایاپای با رقبای خارجی، پیروزی به کشتی‌گیران کشورمان برسد.

برطرف کردن این معضل از حساسیت بالایی برخوردار است چرا که پیش از این در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۸ بوداپست شاهد شکست بسیاری از ملی‌پوشان کشورمان در لحظات پایانی مبارزه بودیم و چند مدال ارزشمند را به همین دلیل از دست دادیم. اما اکنون امید می‌رود که کادرفنی تیم‌های ملی با درس گرفتن از اتفاقات تلخ گذشته مانع از رقم خوردن باخت‌های لحظه آخری و واگذاری نتیجه مبارزه در رقابت‌های پایاپای کشتی‌گیران کشورمان مقابل رقبای خارجی خود شوند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *