کدام فعالیتها از دید بازرسان اصناف تخلف است؟
به گفته یکی از بازرسان اداره اصناف تهران عناوین تخلف واحدهای صنفی ۲۶ مورد هستند که هر کدام از آنها جریمه جداگانهای دارند.
مریوان قادرپور بازرس اداره اصناف تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص وظایف این افراد در بازرسی و نظارت بر کار اصناف اظهار کرد: بنده و همکاران من در سازمان اصناف به ۳ طریق بازرسی در سطح شهر را انجام میدهند که این ۳ دسته عبارت اند از: طرح نظارتی، موعدی و شکایتهای مردمی.
وی افزود: شکایتهای مردمی به گونهای صورت میگیرد که افراد در صورت مشاهده هرگونه تخلف در واحدهای صنفی، با سامانه ۱۲۴ تماس میگیرند و یکی از بازرسان سازمان اصناف جهت اطلاع از این تخلف به صورت مخفیانه به این واحد مراجعه میکنند.
این بازرس سازمان اصناف بیان کرد: در صورتی که تخلف واحد مربوطه توسط بازرسان ثابت شود، تخلف این واحد به سازمان اصناف گزارش میشود و همکاران جهت جریمه یا پلمب این واحد اقدام میکنند.
قادر پور ادامه داد: عناوین تخلف ۲۶ مورد هستند که هر کدام از آنها جریمه جداگانهای دارند و بازرس مربوطه موظف است تا هر کدام از این تخلفها را در صورت مشاهده، گزارش دهد.
وی عنوان کرد: از شهروندان محترم خواهشمندیم که در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی واحد صنفی، با سامانه ۱۲۴ تماس گرفته و نسبت به گزارش صنف متخلف اقدام کنند.
این بازرس سازمان اصناف خاطر نشان کرد: بر این اساس همکاری مردم با سازمان اصناف میتواند سرعت مقابله با واحدهای متخلف را بالا ببرد و هرچه سریعتر این تخلفها ریشه کن شوند.
همان طور که اشاره شد، تخلفها ۲۶ مورد اند که در عکس زیر به آن اشاره شده است:
قادر پور تصریح کرد: تمام واحدهای صنفی موظف اند که نرخنامههای خود را در معرض دید مشتریان قرار دهند و طبق این نرخنامه محصولات خود را بفروشند، شهروندان نیز در صورتی که با عدم نصب نرخنامه مواجه شدند، میتوانند با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند تا این واحد جریمه نقدی شود.
وی گفت: یکی از تخلفهایی که بیشتر از سایر تخلفها گزارش میشوند گران فروشی در اصنافی است که نرخنامه را در واحد خود نصب نمیکنند و این مورد در میوه فروشیها بیشتر دیده میشود.
این بازرس سازمان اصناف خاطر نشان کرد: میوه فورشیها موظف اند اقلام خود را ۳۵ درصد گرانتر از قیمت خرید بفروشند و در غیر این صورت فعالیت آنها تخلف محسوب میشود و باید به مراجع قانونی احضار میشوند.
قادر پور افزود: اخیرا با موردی مواجه شدیم که برخی فروشندگان فرآوردههای لبنی بین شیر کم چرب و پر چرب تفاوت قیمت قائل میشوند، اما این موضوع تخلف محسوب میشود و هر دو نوع شیر باید به یک قیمت در ازای هر کیلو فروخته شوند.
وی بیان کرد: برخی تخلفها در فصل مشخصی صورت میگیرند به عنوان مثال تعداد گزارش تخلف از واحدهای صنفی فروشندگان لوازم تحریری در ایام بازگشایی مدارس بیشتر است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *