صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تراکنش بانکی ملاک اخذ مالیات نیست

۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷:۰۱
کد خبر: ۵۹۲۵۴۰
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تراکنش‌های بانکی، ملاک اصلی برای محاسبه مالیات نیست و تاثیر آن شاید کمتر از پنج درصد باشد.

به گزارش گروه فضای مجازی ، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تراکنش‌های بانکی، ملاک اصلی برای محاسبه مالیات نیست و تاثیر آن شاید کمتر از پنج درصد باشد، زیرا ممکن است مودی، چند حساب بانکی داشته و جابه‌جایی وجه بین حساب‌ها انجام دهد یا معامله‌ای انجام داده و مبلغ آن را به حساب واریز کند که ربطی به کسب و کار و درآمد وی ندارد.

نادر جنتی افزود: طبق قانون به هیچ‌وجه نمی‌توانیم تراکنش‌های قبل از سال ۹۵ را بررسی کنیم، مگر اینکه با استعلام شخص وزیر امور اقتصادی و دارایی باشد، اما تسهیلات، مانده حساب و گردش حساب مودیان از سال ۹۵ به بعد در صورت نیاز بررسی می‌شود.

وی اظهار کرد: درخصوص شرکت‌های کاغذی و فاکتور‌های صوری نیز بحث شرکت نیست، زیرا این شرکت‌ها به‌صورت قارچی افزایش دارند. جنتی افزود: بحث مهم، اصالت معامله بوده و معامله واقعی پذیرفته می‌شود و هدف، مبارزه با فاکتور‌های صوری است. وی خاطرنشان کرد: طرح مبارزه با فرار مالیاتی و شرکت‌های سوری به‌صورت نمونه و آزمایشی در استان اصفهان اجرا می‌شود و قالب کلی و یکپارچه برای تمام استان‌ها تا پایان سال تدوین می‌شود. معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور درخصوص برخی فروشندگان مواد اولیه مانند کشاورزان که فاکتور رسمی ندارند، گفت: در صورتی که هزینه‌ها در حد متعارف باشد امور مالیاتی استان باید آن را بپذیرد، زیرا برای مثال، کارخانه تولید رب گوجه‌فرنگی، اقدام به خرید گوجه‌فرنگی از کشاورزان می‌کند و عُرف تولید نیز مشخص است.

وی با بیان اینکه بخشودگی جرایم مالیاتی در ۲ شرایط اجرا می‌شود، اظهار کرد: یا مودی خارج از اختیار بوده یا خوش‌حساب باشد. جنتی تصریح کرد: این در حالی است که بخشنامه بخشودگی جرایم مالیاتی برای حمایت از واحد‌های تولیدی و رونق تولید صادر شده و مسوولیت این بخشنامه را شخص رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور بر دوش گرفته‌اند. وی خاطرنشان کرد: اعمال معافیت‌های مالیاتی در فاصله‌های مشخص با برخی مراکز استان‌ها مشوقی برای جلوگیری از مهاجرت به تهران و اجرای سند آمایش سرزمین است. جنتی ابراز کرد: هیچ مشکلی در مورد اصناف در سراسر کشور وجود نداشته و اصناف، برخورد خوبی با امور مالیاتی دارند.

منبع:دنیای اقتصادی


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *